Çözüldü Kamera uygulamasını açtığımda bilgisayar yeniden başlatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

starplatinum

Hectopat
Yer
Morioh
Daha fazla  
Meslek
Deniz Bilimci
Windows 10'da Kamera uygulamasını açtığımda uygulamayı 10 saniye boyunca kullanabiliyorum.
Kısacası Webcam çalışıyor ama 10 saniyenin sonunda bilgisayar donuyor ve Lag'lı (Sesin ne olduğunu anlamadım) bir ses çıkarıyor ve en sonunda bilgisayar yeniden başlıyor.
Mavi ekran vermiyor.
Webcam modelim Microsoft Lifecam VX-2000.

Sorun bu.

Son düzenleme:
Çözüm
Gayet doğal. Kameranın Vista'dan sonra sürücüsü yok. :D

Şikayetlerde görüldüğü üzere kimse Windows 10'a sürücüsünü yükleyememiş. Sen de Windows 7 sürücüsünü indirebilirsin.

Windows 10'da kamera uygulamasını açtığımda uygulamayı 10 saniye boyunca kullanabiliyorum.
Kısacası Webcam çalışıyor ama 10 saniyenin sonunda bilgisayar donuyor ve Lag'lı (sesin ne olduğunu anlamadım) bir ses çıkarıyor ve en sonunda bilgisayar yeniden başlıyor.
Mavi ekran vermiyor.
Webcam modelim Microsoft lifecam VX-2000.

Sorun bu.

Sürücü sorunu olabilir, onun haricinde CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp.

Kod:
sfc /scannow

Komutunu giriniz. Işlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız.

Şikayetlerde görüldüğü üzere kimse Windows 10'a sürücüsünü yükleyememiş. Sen de Windows 7 sürücüsünü indirebilirsin.

Çözüm

Yükledikten sonra ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı