Kamerası tatmin edici ve performans anlamın güzel bir telefon tavsiyeniz var mı? Marka fark etmez garantisi vesaire sağlam olsun yeterli. Bütçe düşük biliyorum ancak bütçem bu kadar şimdilik. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Sıfır hiç mi olmaz hocam elimdeki telefon honor artık miyadı dolu. 2 GB ram 2023te olmuyor.Sıfır olarak maalesef ama ikinci elden cihazlar önerilir hocam ancak garanti olmaz.
Sıfır olarak zor yani. Baktım Gm21 diye telefon buldum ancak 3 gb ram yetersiz.Hocam garanti dediğiniz şey kutudan çıkınca bozuk çıkarsa diye.
2. el S9+ alın. Amiral gemisi taş gibi telefon. Kamera olarak iPhone 11 den iyi. Hatta iPhone 11 ile kıyaslanamın temeli olan arkadaşım 12PM aldı çocuk senin telefon gece daha iyi çekiyor dedi(?)... O daha iyi çekiyor ama o öyle diyor.
Hocam çok telefon değiştirdim. Yükseltmek değil sabit kalmak istiyorsunuz herhalde. Alabileceğiniz daha iyi bir seçenek yok. S9+ harici bir telefon alırsanız aynı problemleri yaşayacaksınız. Tavsiyem rengine karar verip ilan aramak.Sıfır olarak zor yani. Baktım Gm21 diye telefon buldum ancak 3 gb ram yetersiz.
Hocam yakında İnşAllah şehir dışına gidiyorum. Telefon yetersiz işlerimi halledemez kamerası iyi olsun sosyal medya, ders işimi görsün yeterli.Hocam çok telefon değiştirdim. Yükseltmek değil sabit kalmak istiyorsunuz herhalde. Alabileceğiniz daha iyi bir seçenek yok. S9+ harici bir telefon alırsanız aynı problemleri yaşayacaksınız. Tavsiyem rengine karar verip ilan aramak.
Kamerası tatmin edici ve performans anlamın güzel bir telefon tavsiyeniz var mı? Marka fark etmez garantisi vesaire sağlam olsun yeterli. Bütçe düşük biliyorum ancak bütçem bu kadar şimdilik. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.