Kamerası ve performansı güzel android telefon tavsiyesi

• Konuyu başlatan Mogl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 773
Bütçe
3000-3500

Mogl

Picopat
Makaleler
2
Yer
Antalya
Kamerası tatmin edici ve performans anlamın güzel bir telefon tavsiyeniz var mı? Marka fark etmez garantisi vesaire sağlam olsun yeterli. Bütçe düşük biliyorum ancak bütçem bu kadar şimdilik. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Hocam garanti dediğiniz şey kutudan çıkınca bozuk çıkarsa diye.

2. el S9+ alın. Amiral gemisi taş gibi telefon. Kamera olarak iPhone 11 den iyi. Hatta iPhone 11 ile kıyaslanamın temeli olan arkadaşım 12PM aldı çocuk senin telefon gece daha iyi çekiyor dedi(?)... O daha iyi çekiyor ama o öyle diyor.

Hocam amiral gemilerinde 2. elde sorun yaşamazsınız. Mesela benim telefonda 1 tane bile çizik yok 5 yıl kullandım 2 yılını çıplak kullandım çizik yok çünkü amiral gemisi. Sağında solunda boya atması olan amrial gemisinin bir hikayesi vardır ona dikkat ederek alın.

Hocam garanti dediğiniz şey kutudan çıkınca bozuk çıkarsa diye.

2. el S9+ alın. Amiral gemisi taş gibi telefon. Kamera olarak iPhone 11 den iyi. Hatta iPhone 11 ile kıyaslanamın temeli olan arkadaşım 12PM aldı çocuk senin telefon gece daha iyi çekiyor dedi(?)... O daha iyi çekiyor ama o öyle diyor.
Sıfır olarak zor yani. Baktım Gm21 diye telefon buldum ancak 3 gb ram yetersiz.

Sıfır olarak zor yani. Baktım Gm21 diye telefon buldum ancak 3 gb ram yetersiz.
Hocam çok telefon değiştirdim. Yükseltmek değil sabit kalmak istiyorsunuz herhalde. Alabileceğiniz daha iyi bir seçenek yok. S9+ harici bir telefon alırsanız aynı problemleri yaşayacaksınız. Tavsiyem rengine karar verip ilan aramak.

Hocam çok telefon değiştirdim. Yükseltmek değil sabit kalmak istiyorsunuz herhalde. Alabileceğiniz daha iyi bir seçenek yok. S9+ harici bir telefon alırsanız aynı problemleri yaşayacaksınız. Tavsiyem rengine karar verip ilan aramak.
Hocam yakında İnşAllah şehir dışına gidiyorum. Telefon yetersiz işlerimi halledemez kamerası iyi olsun sosyal medya, ders işimi görsün yeterli.

Sıfır olarak Omix X300 alabilirsiniz, 4 GB ram düşük ama yine de sizi günlük kullanımda idare eder. Kamera konusunda bir şey söyleyemem ama 1080p60 FPS video kayıt alabiliyor, işinize yararsa iyi bir özellik. Sıfır olarak X300 dışında seçenek yok ama benim de önerim arkadaşların dediği gibi ikinci el S9 ya da Mi 9T almanız.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı