Kamerası ve performansı güzel android telefon tavsiyesi

• Konuyu başlatan Mogl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 767
Bütçe
3000-3500
S9+ kamerasının iPhone 11'den daha iyi olduğu fikrine katılmıyorum.
Keşke o telefonu satmasaydıda çocuğun evine gidip sana kanıt atsaydım...

En iyi fark videoda gözüküyor. Aynı arabada aynı anda ön koltuktan video çekiyoruz ikimizde IG story atıyoruz(O zaman yüksek veri modu yoktu benimki bi tık düşük kalite gidiyordu). Durduğumuzda bakıyordum ve niye arabanın konsolu kumlu çekmiş diyordum 2 dakika sonra story'i siliyordu. Adamın tek isteği video ve fotoğrafı iyi çekmesi. Gitti 12PM aldı 11 kötü diye.

Keşke o telefonu satmasaydıda çocuğun evine gidip sana kanıt atsaydım...

En iyi fark videoda gözüküyor. Aynı arabada aynı anda ön koltuktan video çekiyoruz ikimizde IG story atıyoruz(O zaman yüksek veri modu yoktu benimki bi tık düşük kalite gidiyordu). Durduğumuzda bakıyordum ve niye arabanın konsolu kumlu çekmiş diyordum 2 dakika sonra story'i siliyordu. Adamın tek isteği video ve fotoğrafı iyi çekmesi. Gitti 12PM aldı 11 kötü diye.
S10+ Plus bile anca rakip olurken S9+ Plus daha iyi demeniz şaşırttı. Kanıt atarsanız biz de sana inanırız :D

S10+ Plus bile anca rakip olurken S9+ Plus daha iyi demeniz şaşırttı. Kanıt atarsanız biz de sana inanırız :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Testler mevcutmuş hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı