Kamerasız Twitch yayını ilk etapta sağlıklı olur mu?

KemSay

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Art Director
Selam, Twitch'de 1 haftadir yayin acmaya başladım. Kameram ve profesyonel bir mikrofonum yok bu bana olumsuzluk yapar mı? İştirak olduktan sonra almayi dusunuyorum ve bir de şu an issizim ekstradan borca girip alsam bu bana olumlu donus olur mu ileride şu an illaki almam gerekiyor mu? Tecrübeli kişiler yazarsa sevinirim açıkçası.

Hocam kamerasız ilk etapta sıkıntı çıkmaz lakin mikrofonunuz kaliteli değilse yayınlarınız az izlenir. Orta-Üst segment bir mikrofonunuz varsa mikrofon almanıza gerek yok.

Hocam kamerasız ilk etapta sıkıntı çıkmaz lakin mikrofonunuz kaliteli değilse yayınlarınız az izlenir. Orta-üst segment bir mikrofonunuz varsa mikrofon almanıza gerek yok.

Hocam zaten 3 kisi giriyor maksimum onda da sohbet etmiyor kimse 😂 kulakligin mikrofonu var oda cok iyi degil ayarlamaya calissamda.

Mevcut ekipmanlarınızla biraz zor olsa da bu iş insanlarla iletişim işi. Siz akıcı yayınlarınızı devam ettirmelisiniz. Kimse yok diye konuşmazsanız gelen insanlarda çıkar gider. Twitch çoğunlukla da şans işi zaten. Yılmadan düzenli olarak denemeniz gerekli. İnsanları ne kadar eğlendirebiliyorsanız o kadar şansınız artar. Tabi seçmiş olduğunuz içerik de önemli. Hangi oyunların yayınlarını yapacaksınız vs. bunlar da önemli. Bol şans.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı