28 Mart 2021 Mesaj: 35 Sürprizbozan: Görüntüler Kamil Koç firmasının İstanbul-Bartın seferini yapan otobüste çocuğu istifra eden engelli olduğu iddia edilen kadına yerleri temizlettiler! Düşünceniz nedir? Kaynak: Kamil Koç otobüsünde engelli yolcuya temizlik yaptırıldı. Genişletmek için tıkla...
Sürprizbozan: Görüntüler Kamil Koç firmasının İstanbul-Bartın seferini yapan otobüste çocuğu istifra eden engelli olduğu iddia edilen kadına yerleri temizlettiler! Düşünceniz nedir? Kaynak: Kamil Koç otobüsünde engelli yolcuya temizlik yaptırıldı.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2021 #21 Oturup izleyecekler burada da varmış görüyor musunuz? İlk mesajım onları da kapsıyor.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 28 Mart 2021 #22 377619 dedi: Yapmışlar. Kadının engelli olduğu sadece bir iddaa. Eki Görüntüle 945676 Genişletmek için tıkla... Fotoğraf mı çekmişler?
377619 dedi: Yapmışlar. Kadının engelli olduğu sadece bir iddaa. Eki Görüntüle 945676 Genişletmek için tıkla... Fotoğraf mı çekmişler?
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 28 Mart 2021 #23 381258 dedi: Ses getirmeyen herkes böyle bir şey yaşar inşallah. Yani, engelli olmasınlar da, bunun gibi kötü bir olay yaşasınlar. Genişletmek için tıkla... Sen otobüste kussan ben mi temizleyeceğim? Kadının engelli olduğu sadece iddaa. Siz haberi okumadan gelip sallayın.
381258 dedi: Ses getirmeyen herkes böyle bir şey yaşar inşallah. Yani, engelli olmasınlar da, bunun gibi kötü bir olay yaşasınlar. Genişletmek için tıkla... Sen otobüste kussan ben mi temizleyeceğim? Kadının engelli olduğu sadece iddaa. Siz haberi okumadan gelip sallayın.
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 28 Mart 2021 #24 Bilip bilmeden "annenizle ikimizin de zevk alacağı şeyler yapmak istiyorum" denmesini normal bulmuyorum.
Bilip bilmeden "annenizle ikimizin de zevk alacağı şeyler yapmak istiyorum" denmesini normal bulmuyorum.
OLİTA HAYDAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova 28 Mart 2021 #25 404738 dedi: Engelli olmasa temizlik yapması normal mi? Genişletmek için tıkla... Normaldir. Kimse kimsenin kusmuğunu temizlemek zorunda değil.
404738 dedi: Engelli olmasa temizlik yapması normal mi? Genişletmek için tıkla... Normaldir. Kimse kimsenin kusmuğunu temizlemek zorunda değil.
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 28 Mart 2021 #26 Shimada Sensei dedi: Oturup izleyecekler burada da varmış görüyor musunuz? İlk mesajım onları da kapsıyor. Genişletmek için tıkla... Ben izleyeceğim filan demedim. Üstüme alınıyorum çünkü bana dediğiniz bariz şekilde ortada. Göz ardı edebilirsiniz. Kadın engeli değilse normal.
Shimada Sensei dedi: Oturup izleyecekler burada da varmış görüyor musunuz? İlk mesajım onları da kapsıyor. Genişletmek için tıkla... Ben izleyeceğim filan demedim. Üstüme alınıyorum çünkü bana dediğiniz bariz şekilde ortada. Göz ardı edebilirsiniz. Kadın engeli değilse normal.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2021 #27 377619 dedi: Sen otobüste kussan ben mi temizleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Muavinsen kalkıp temizleyeceksin. Boş boş konuşma.
377619 dedi: Sen otobüste kussan ben mi temizleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Muavinsen kalkıp temizleyeceksin. Boş boş konuşma.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 28 Mart 2021 #28 377619 dedi: Ben izleyeceğim falan demedim. Üstüme alınıyorum çünkü bana dediğiniz bariz şekilde ortada. Göz ardı edebilirsiniz. Kadın engeli değilse normal. Genişletmek için tıkla... Ama baskı altında yapıldığı yazıyor Haber'de onu ne yapacağız?
377619 dedi: Ben izleyeceğim falan demedim. Üstüme alınıyorum çünkü bana dediğiniz bariz şekilde ortada. Göz ardı edebilirsiniz. Kadın engeli değilse normal. Genişletmek için tıkla... Ama baskı altında yapıldığı yazıyor Haber'de onu ne yapacağız?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2021 #29 377619 dedi: Ben izleyeceğim filan demedim. Üstüme alınıyorum çünkü bana dediğiniz bariz şekilde ortada. Göz ardı edebilirsiniz. Kadın engeli değilse normal. Genişletmek için tıkla... Sana dememiştim aslında ama alındıysan alın.
377619 dedi: Ben izleyeceğim filan demedim. Üstüme alınıyorum çünkü bana dediğiniz bariz şekilde ortada. Göz ardı edebilirsiniz. Kadın engeli değilse normal. Genişletmek için tıkla... Sana dememiştim aslında ama alındıysan alın.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 28 Mart 2021 #30 Sheep dedi: 50 kişi otobüste bir şey diyememişler, kabahat muavinde değil yolcularda. Genişletmek için tıkla... Uzun yolculuktaki yolun yarısında otobüsten atarlar diye düşündüler herhalde.
Sheep dedi: 50 kişi otobüste bir şey diyememişler, kabahat muavinde değil yolcularda. Genişletmek için tıkla... Uzun yolculuktaki yolun yarısında otobüsten atarlar diye düşündüler herhalde.