Zonguldak'ta engelli öğrenciye zorbalık

Alçak herifler. Yok olun bu hayattan. Masum insanlar sağlık sorunlarıyla baş ederken sizin yaşamaya hakkınız yok kalleş adi köpekler! Kendinizi bir şeyim mi sanıyorsunuz he? Adi bir alçaktan başka bir şey değilsiniz. Bir eşek sizden daha değerli. Bu hayatta sizin gibi köppppppppek heriflerin yaşamaması lazım. Topunuzun soyu kurusun. Bu köpeklerin var ya bu köpeklerin. Hatta köpek demeyeyim köppek abilere hakaret olur özür dilerim köpekler. Bu insan dışı varlıkların okullarda barınmaması lazım. Ağzımı çok pis bozacağım. Bu forum diğer forumlar gibi değil ağırbaşlı olduğu için fazla açık konuşmamaya çalışıyorum. İçim acıdı lan. O çocuğa tekme atıp çocuğun canının acımasına içim acıdı. Kalleş herifler. Yaptıklarınızın 50 katını bu dünyada en ağır şekilde en derininizden yaşarsınız inşallah.

AL BİSMİLLAH 🧠 - YouTube

Ben şu anda fizik tedavi görmekteyim ve zihinsel engelli bir ton çocuk var hepsiylede güzel vakit geçirmekteyim ve kendimi onlardan hiçbir şekilde üstün görmüyorum. Bunların yaptığını yapmak için kansız olmak lazım.

Neredesin be damat Gluskin reyiz? Malum yerlerini kesmen lazım bu zorbaların.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlkokul bebeleri gibi 1 tane sataşabileceği çocuk bulunca kendilerini gaza getiriyorlar işte. Bunlara iyi ayar vermek lazım da okulun müdürü en fazla tutanak tutar. Klasik Türkiye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı