Kampanyalı hazır sistem/laptop önerisi

BaranHbb

Decapat
Daha fazla  
Kara Cuma indirimlerinde indirime giren hazır sistemleri veya laptopları atabilir misiniz?
İlla indirime girmesine gerek yok, peşin fiyatına taksit imkanı sunan yerleri de söyleyebilirsiniz.

*Gamegaraj'da birkaç hazır sisteme peşin fiyatına taksit sunmuşlar ama pek beğenmedim. Bu tarz başka yerleri önerebilirsiniz.

Kara Cuma indirimlerinde indirime giren hazır sistemleri veya laptopları atabilir misiniz?
İlla indirime girmesine gerek yok, peşin fiyatına taksit imkanı sunan yerleri de söyleyebilirsiniz.

*Gamegaraj'da birkaç hazır sisteme peşin fiyatına taksit sunmuşlar ama pek beğenmedim. Bu tarz başka yerleri önerebilirsiniz.
Bütçe ne kadar?

GameGaraj'daki peşin taksitler kolpa - 37k RTX 4070 Super zaten normal taksitle 43K oluyor peşin diye 43K yapmışlar. Vatan ve İtopya 3 peşin taksit var sadece.

Bütçe ne kadar?
Masaüstü olursa 65k ya kadar çıkabilirim.
2K monitör dahil şekilde.

GameGaraj'daki peşin taksitler kolpa - 37k RTX 4070 Super zaten normal taksitle 43K oluyor peşin diye 43K yapmışlar. Vatan ve İtopya 3 peşin taksit var sadece.
Birsürü hazır sistem satan site var kafam karıştı incelerken.
Söylediğin yerlerde 4070TiS sistemler ne kadardır ?
Veya hazır kampanya dönemindeyken bileşenleri tek tek alsam daha mı ucuza gelir ?
Aklımdaki sistem 4070Ti veya TiS.
İşlemci olarak Ryzen düşünüyorum, hangi şekilde daha uyguna mâl olur bana ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı