Yakın zamanda kampanyalı bir hazır sistem gelir mi?

Erenovskiii

Decapat
Daha fazla  
Malum, aralık ayına geldik ve kasım indirimleri bitti. Normalde laptop almayı düşünüyordum ama almayı düşündüğüm laptop 4 bin lira zam yedi. Yakın zamanda sizce itopya, gençergaming vb. gibi sitelerde, youtuberların yayıncıların vs. yaptığı kampanyalı bir sistem gelir mi yoksa linkteki sistemi almalı mıyım? Bütçem 17 bin TL.
Şu an kullandığım kasada caliteli bir PSU var, gold 850W. O yüzden alırsam kasayı değiştirmemeyi düşünüyorum, windforce sıkıntı çıkartır mı? i3 12100F sıkıntı çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat aralığında daha iyi bir sistem geleceğini sanmıyorum yani attığın linktekine çok benzer bir sistem 15 16 bin TL satılmaz hiçbir zaman almanı tavsiye ederim.

Bu fiyat aralığında daha iyi bir sistem geleceğini sanmıyorum yani attığın linktekine çok benzer bir sistem 15 16 bin TL satılmaz hiçbir zaman almanı tavsiye ederim.
Hocam, sizce bu PC daha mı iyidir? RTX 4060 sanırım frame generationdan dolayı bir tık daha önde ama sizin de fikrinizi almak isterim.

Hocam, sizce bu PC daha mı iyidir? RTX 4060 sanırım frame generationdan dolayı bir tık daha önde ama sizin de fikrinizi almak isterim.

Attığınız sistem daha iyi, kasayı değiştirip alabilirsiniz.

6700XT VRAM vs avantajı olsa da, NVIDIA tercih ederdim DLSS refleks Ray Tracing gibi argümanlar RTX 4060 lehine bir durum. Bence bu durumda kararı sen vereceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı