Kampüs Rotam alınır mı?

Şiddetle uzak durmanızı tavsiye ederim. Muhtemelen bir yerlere bağlı kalmak veya parasını verip eğitimi Online olarak almak istiyorsunuz fakat emin olun pişmanlık duyarsınız.

YouTube hocaları + şu eğitime vereceğin paranın 1/10 ile kitap alınırsa daha güzel olacaktır.

Kampüs Rotam'da öğrencisi olan bir veli olarak belirtmeliyim ki YouTube'dan en büyük farkı interaktif bir eğitim sistemi olması. Doping Hafıza da kullandık verim alamadık. Daha sonrasında kampüs rotamın ders sistemine kayıt olduk. Derslerin interaktif olması Online bir dershane ortamı sağlaması düzen ve disiplin açısından etki etti. Bununla beraber bireysel eğitim danışmanlarının sürece dahil olması akademik başarıyı arttırdığı gibi evde problem yaşamamızı da engellemiş oldu.

@TheKhione YouTube gibi ücretsiz platform varken neden ısrarla ve ısrarla para vermek istediğinizi anlayabilmek güç. Bunların YouTube'dan farkı ne? Söyleyeyim, YouTube hem ücretsiz hem de kaliteli. Bunlara vereceğin paranın karşılığını muhtemelen alamazsın. Gene de karar senin.

Farkları güncellemekte fayda var :)

YouTube ücretsiz, sınırsız içerik ve öğretmen seçeneği
Kampüs Rotam ücretli, öğretmenler mülakatla sürece dahil edilen bir ekip, deneme ve konu tarama testleri, eğitim danışmanlığı ve takip sistemi

Değerlendirmelerde öznel yorumlardan uzak objektif yorumlar yaparsak insanlar daha çok faydalanabilirler.

deneme ve konu tarama testleri, eğitim danışmanlığı ve takip sistemi

Tamamıyla göz boyama, başka hiçbir şey değil. Bunları öğrencinin kendisi de yapabilir, bunları kendisi yapamayan ya da zihninde bitiremeyen öğrenci, sınavda zaten başarılı olamaz. Anladığım kadarıyla sürü psikolojisiyle hareket ediyorsunuz da yanlış bu, ısrarla para vermek istiyorsanız da gene de siz bilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla da vermişsiniz. Türkiye şartlarında para kolay kazanılmıyor. Kendi çalışamayan öğrenci kazanamıyor mu? Elbette kazanır, daha iyisini yapar. Önemli olan kafada bitirmek ve gerçekten istemek. Her dershaneye giden ya da Kampüs Rotam, Doping Hafıza vb. tarzı uygulamaları alanlar sınavı kazanacak diye bir kural yok. Deneme sınavı için dershanelerin deneme sınavlarına ya da Türkiye geneli deneme sınavlarına kayıt olunabilir.

Neye göre göz boyama içeriğine baktınız mı? İnsanlarını emeğini hiçe saymanızı anlamak olanaksız benim öğrencim de kampüs rotamdan eğitim aldı, benim iletişim kuramadığım yerde profosyonel danışmanlarıyla süreci yönettiler kamera açmak mecburi olan bir sistem ve çok ta disiplinli ve motivasyonu arttırıcı yöntemleri var ben çok memnun kaldım ve tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı