[Kamu Spotu] Neden IDM lisansını kendi sayfasından satın almalısınız?

Ben de kendi sitesinden almıştım zamanında. Ben alırken kendi sitesiyle Hepsiburada gibi yerlerdeki satıcılar arasında 10-20 TL oynuyordu, o kadar küçük miktarlar için hiç riske girmek istememiştim.

Hocam ben olsam almazdım bu varken.

Ekşi sözlük yazarı vardır illa ki forumda başlık açarsa hepsiburada gibi bir firma bile geri adım atabilir.

Şaşırmadım. Ortalık korsan kaynıyor. Buna benzer bir konu açılmıştı, OEM Key istemediği halde OEM Key alan arkadaşın konusu.

Korsan ürünlerde Hepsiburada iade yapıyor. Birkaç ay önce kardeşime antrenmanlarla matematik isimli kitabı aldık. Kitabın videolu anlatımlar için uygulaması çıkmış. İndirdik ve kullanmak istedik ama uygulama sayesinde kitabın korsan olduğunu öğrendik. Hepsiburada önce iadesi olmadığını söyledi bende sitenizde korsan ürün satmadığınızı belirterek yanıltıcı satış yapıyorsunuz diye belirtince konuyu araştırmaya aldılar. Kanıtları ile birlikte talep oluşturdular ve sonuç, kitabı iade aldılar.

Umarım alacak olanlar görme şansına sahip olabilirler, çünkü rezillikten başka bir şey değil.
Geçmiş olsun hocam, direktifler için çok sağ olun.

Hocam geçmiş olsun.

Konumuz bu değil ama.
Arkadaşımız, iade etmeye çalışıyor şu an. İade ettikten sonra da tekrar almayı düşünecek. Ben de böyle bir ücretsiz alternatifinin olduğunu ona aktarmak istedim. Ben burada yanlış bir şey göremiyorum. Neden böyle bir şey yazma ihtiyacı duydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…