[Kamu Spotu] Neden IDM lisansını kendi sayfasından satın almalısınız?

Bu konu benim aklımı karıştırdı.

Resmi sitesinde Ucuza Yazilim - Internet Download Manager official reseller in Turkey bu sitenin yeni eklendiği yazıyor.

Ama başlık olarak sizin de aldığınız Tonec var. Bu beni şüpheye düşürdü.

Ek olarak 300 TL'ye yıllık lisans satan lisansnet sitesini buldum. Burası resmi satıcı değil gibi.

Tam ürünü sepetime ekleyip, satın al butonuna basacakken bu konu karşıma çıktı. Benim anlamadığım, sahte lisans satıyorlarsa aradan 4 yıl geçmesine rağmen neden hâlâ satış yapabiliyor Hepsiburada'da? Ve, ürün yorumlarında nasıl herkes lisansın çalıştığına yönelik yorumlar yapabiliyor. Hepsiburada sahte yorumlara izin vermiyordur herhalde?

Her satıcı aynı değil, bilgisiz insanlar ürünün normal çalıştığını sanıyorlar ama aslında yaptıkları şey aldıklarını ürünü korsan yollar ile aktifleştirmek. Hepsiburada sağolsun, şikayet geldiği zaman durumu inceleyip bu tarz hesapları kapatıyorlar. Bu kadar çok satıcının bulunduğu platformda maalsef hepsini yakından takip etmek mümkün değil.

Ben zamında aşağıdaki bağlantıdan satın almıştım aradan yıllar geçti hala defalarca kez format atmama rağmen kullanabiliyorum. (Ömürboyu lisans almıştım.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…