UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 25 Mayıs 2022 #21 İnşallah çıkmaz ne diyeyim bir hata yapmışsın.
EoSoutz_06 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #22 EraY Dnz dedi: Özel hastanede kan testini oldum bence de uğraşmazlar inşallah çıkmaz ama. Genişletmek için tıkla... 1 sene olmuş çok merak ettim acaba fark ettiler mi içtiğini?
EraY Dnz dedi: Özel hastanede kan testini oldum bence de uğraşmazlar inşallah çıkmaz ama. Genişletmek için tıkla... 1 sene olmuş çok merak ettim acaba fark ettiler mi içtiğini?
Onur Kaan Arslan Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.281 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #23 Sigara kan testinde çıkmaz ancak,oksijen olarak eksiklik varsa doktor 'sigara içiyor musun?' diye soracaktır. Hayır de salağa yat. Başka yolu yok
Sigara kan testinde çıkmaz ancak,oksijen olarak eksiklik varsa doktor 'sigara içiyor musun?' diye soracaktır. Hayır de salağa yat. Başka yolu yok