Yok hocam sıkıntı olmaz, onu hesaba katarak söyledim zaten. Sigara içiyor olduğunuzu ispatlayacak veya kanıtlayacak bir değer falan çıkamaz kan testinden. İçtiğiniz için hematokrit vs etkilenebilir ama testte görünüp sigaradan etkilenmiştir denecek bir durum yok. Sigaranın klasik zararları.Tip 1 diyabet olduğum için HA1C falan bakıyorlar kandaki ortalama glükoz miktarı ve idrar testide vereceğim sıkıntı yapar mı bir öncekinde trombosid ya da troidler fazla çıkmıştı ailemde ırsi olarak haşimoto tiroidi olduğu için ona bağladılar.
Bu bilgiye nerden vardın?Belli olur.
nikotin gözükmez mi?Çıkmaz.
Hayır. Rutin kan kontrol testlerinde nikotinin yeri yok.nikotin gözükmez mi?
Yanlış biliyormuşum öğrenmiş oldukHayır. Rutin kan kontrol testlerinde nikotinin yeri yok.
Hayır. Rutin kan kontrol testlerinde nikotinin yeri yok.
Yok hocam sıkıntı olmaz, onu hesaba katarak söyledim zaten. Sigara içiyor olduğunuzu ispatlayacak veya kanıtlayacak bir değer falan çıkamaz kan testinden. İçtiğiniz için hematokrit vs etkilenebilir ama testte görünüp sigaradan etkilenmiştir denecek bir durum yok. Sigaranın klasik zararları.Tip 1 diyabet olduğum için HA1C falan bakıyorlar kandaki ortalama glükoz miktarı ve idrar testide vereceğim sıkıntı yapar mı bir öncekinde trombosid ya da troidler fazla çıkmıştı ailemde ırsi olarak haşimoto tiroidi olduğu için ona bağladılar.
Yok hocam sıkıntı olmaz, onu hesaba katarak söyledim zaten. Sigara içiyor olduğunuzu ispatlayacak veya kanıtlayacak bir değer falan çıkamaz kan testinden. İçtiğiniz için hematokrit vs etkilenebilir ama testte görünüp sigaradan etkilenmiştir denecek bir durum yok. Sigaranın klasik zararları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.