Kan tutanlar

Sen, benim kopyamsın.

Beynin kanın senden aktığına inanıp kan basıncını(tansiyonunu) düşürüyor ki daha fazla kan kaybetmeyesin. Çok fazla bu duruma maruz kalırsan beynin de vazgeçer bu durumdan. Aynısı bende de var, bir şey olmayacağına inandıramıyorum keratayı.

Daha konuyu okurken bile iğrendim, garip garip şeyler oldu. Bende de önceden 1 keresinde sağlık ocağına gitmiştim kan aldırmaya. Sonra yaklaşık 10 saniye sonra gözlerim kararmaya başladı falan sanki uyuşuyor gibiydi karıncalanmaya başladı işte. Hemen doktorlar şeker verdiler yatırdılar öyle kendime gelebildim. Önceden de jilet ile kılları keserken yanlışlıkla eti de kesmişim çok az. Kanama vardı çok az. Ve o zaman da açtım daha kahvaltı yapmamıştım. Onda da aynı şekilde gözlerim karıncalanmaya başladı ve hiçbir şey göremiyordum, her yer simsiyahtı ve sonra da çok fena bir şekilde terleme oldu. Sonra da yavaş yavaş kendime geldim diyeyim.

Bu his çok kötü bir şey. Bende de sanki damarlar içine kapanıyor, rahat edemiyorum. Allah kimsenin başına göstermesin.

Ya benim de kan tutması var daha demin kurban videolarına baktım zar zor nefes aldım kalbim çok hızlı atmaya başladı ve başım döndü hayatım boyunca hiç kurban kesimlerine ve ameliyat videolarına bakmamışımdır ilk kez baktım ilk başta bahsettiğim durumlara yol açtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…