Kanada'dan PS4 almak

Seymenaga622

Hectopat
Daha fazla  
Ablam Aralık ayında Kanada'ya gidecek. 2.000 TL bütçem var sistem toplamayı düşünüyordum. ''Gtx 1050 Ti'' içeren ama ömrü kısa olur upragade yapmam lazım olur diye düşündüm. Konsol almaya karar verdim. Haliyle daha aralık ayına çok var. Ben çok sabırsızım. Hem bu konuda hemde sorun yaşar mıyım ? Oyunlar olsun konsol olsun.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti dışında sıkıntı olmaz. Ha bide dönüştürücü almayı unutma :X3:
Teşekkür ederim. Rahatladım. Şimdi ''Xbox Scorpio'' falanda çıkacak. Bende haliyle ps4'ü aralık ayında alacağım. Slim kasa düşünüyorum. Bestbuyda sizce slimi bulabilir miyim ? (Ps4 ve Xbox'tan dolayı içime kuşku düştü. Eğer malca bir soru sorduysam özür dilerim.) Bir de çok fazla oyunum olmaz 10 tane falan olur. Taş çatlasın 15. %00 gb yeter mi ?

Bence Xbox One X almalısınız 4K 60FPS vaatleri var adamların.
Ağabeyim teşekkürler. Ama fiyattan ziyade odamdaki televizyon 4k yı veremez. Birde ben 30 fps le 60 fps e takılmıyorum. Bu sebeple de gereksiz bulmaktayım. Dediğim gibi GTA 5,RDR 2 bu tarz Rockstar Games oyunları oynarım. Birde NBA 2k ve Fifa serisini her sene alırım. Şu an Aralık ayına 6 ay var. Ablam da bestbuydan alacak. Hani bu yeni konsollar yüzünden bulunur mu. Bütçem 2.500 tl civarı. Fifa 18 , GTA 5 RDR 2 (tabi ön sipariş fiyatlarıtla hesapladım.) 1.500 tl falan yapıyor

Exclusive oyunları oynamayacaksan Xbox One X al ama ben mesela Horizon Zero Dawn ve JRPG'ler için PS4 aldım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı