Kanada'ya ailemi nasıl alabilirim?

Pxn

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Paylaşımlı Scooter
Ablamlar yakında Kanada, Yukon'da iş vizesi ile çalışmaya gidecekler. Kanada'da çiftlikleri olan bir tandığının yardımıyla bir markette çalışacaklar.
İleride ben de oraya aynı şekilde çalışma vizesi ile gideceğim. İlerleyen zamanda vatandaşlık vs. için başvuru yapıldıktan sonra annemizi ve küçük kardeşimizi yanımıza almak istiyoruz.
@Neşeli Enginar'ın bir cevabında yeni doğan çocuğa bakmak için vize alınabilidiği varmış, eğer böyle bir yöntem varsa ne kadar süre için geçerli ve şartları nelerdir?
Eğer bu şekilde giderse yanında küçük kardeşimi götürebilir mi? Kardeşim orada nasıl öğretim görebilir?

Annem iyi traktör kullanabiliyor ve sürücü belgesi vs. hepsi var, çeşitli el beceri kurslarından mezun. Bu becerileri ile onunla şehir merkezine çok uzak olmayan bir çiftlik kurmak istiyoruz. Böyle bir hayalimiz var fakat annemin İngilizcesi çok iyi değil, liseye devam ediyor ileride bir kurs ile İngilizcesini geliştirebilir diye düşünüyoruz.

Bu konuda fikri olanlar var ise paylaşırsa çok sevinirim. Eğer yardımcı olacağını düşündüğünüz kaynak vs. varsa da paylaşabilirsiniz. Teşekkür ediyorum.

Bazı şeyleri oraya gittiğinizde, oradan öğrenmen daha doğru olacaktır. Oradaki yetkililere sorarsın tam olarak ne istiyorlar, şartlar nedir, ne değildir. Sonuç itibariyle birinci derece aile yakınlarınız olduğu için oraya bir şekilde aldırabileceksiniz.

Ben Almanya kanunlarını iyi seviyede biliyorum maalesef Kanada hakkında pek bir bilgim yok.

Hocam Almanya'yı ve Kanada gelişmiş ülkeler ve gelişmiş ülker benzer kanunlar uyguluyorlar o yüzden fikrinizi almak istemiştim.

Bazı şeyleri oraya gittiğinizde, oradan öğrenmen daha doğru olacaktır. Oradaki yetkililere sorarsın tam olarak ne istiyorlar, şartlar nedir, ne değildir. Sonuç itibarıyla birinci derece aile yakınlarınız olduğu için oraya bir şekilde aldırabileceksiniz.

Dediğiniz gibi gidip görmek ve oradan uğraşmak çok daha mantıklı.

Kanada ve Amerika'nin goc politikalari hep degisir donemden doneme. Bunu o zaman dusuneceksin ancak Amerika'dan bildigimi soyleyeyim eger vatandassan ve 21 yas uzerindeysen ailen icin oturuma basvurabiliyorsun burada. Neden Yukon? Cok ufak bir yer ve firsat az, benim duydugum kadariyla Calgary hem firsat hem de yasam maliyeti olarak diger sehirlerine gore daha iyiymis.

Kardeşim ben 2023 de yazıyorum neden anasayfamda odugunuda bilmiyoum ama birinci derecenden yakınını senin oturma izinin veya vatandaslıgın varsa çok rahat yanına alabiliyorsun

Kanada ile Amerika yönetimi birbirine yakın.Bu soruları yesilkart.com forum sitesinde sorarsan orada yaşayanlardan daha net cevaplar alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı