Kanal tedavisi acıtıyor mu?

OLDüyedir3

Hectopat
Ağrıyan dişim için dişçiye gittim ve kanal tedavisi olucağı söylendi, 5 gün antibiyotik ve ağrı kesici sabah akşam alıcakmışım(2 buçuk gündür alıyorum), araştırdım kanal tedavisini, bazı kişiler çok acıtıyor, bazıları hiç acıtmıyor, hissetmiyosun vs. diyor, olan kişiler veya yakını arkadaşı vs. olan kişilerin acıtıyor mu vs. konusunda konuştuysa, söyleyebilir mi?

Son düzenleme:
Ağrıyan dişim için dişçiye gittim ve kanal tedavisi olucağı söylendi, 5 gün antibiyotik ve ağrı kesici sabah akşam alacakmışım(2 buçuk gündür alıyorum), araştırdım kanal tedavisini, bazı kişiler çok acıtıyor, bazıları hiç acıtmıyor, hissetmiyorsun vs. diyor, olan kişiler veya yakını arkadaşı vs. olan kişilerin acıtıyor mu vs. konusunda konuştuysa, söyleyebilir mi?

Normalde yapılsa çok acı verici bir işlem olduğu için iyice anestezi yapıyorlar ve acı hissedilmiyor korkacak bir durum yok isterseniz tam uyuşmadı deyin bir daha vuruyolar daha iyi uyuşuyor 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı