Kanal tedavisi acıtıyor mu?

Formsham

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam dostlar ben bu konuyu 3 ay önce de açmıştım o zamanlar kanal tedavisi yaptırmadım. Cünkü gerek yokmuş ve doktor bana dolgu yaptı ve bazen hassasiyet yaşayacağımı soğuk su vs içerken ağrı yapabileceğini söyledi. Bunun üzerinden 2.5 ay geçti ama halen daha soğuk su içerken canım acıyor. Dayanılmaz bir ağrı oluyor bu normal mi? Yine de yarın kanal tedavisi yaptırmaya gideceğim yaptıranlara sorum herhangi bir acı veya yüzünüzü kastığınız bir an oluyor mu cünkü burun estetiği yaptırdım ve yüzümü kasmak istemiyorum.

Herkese selam dostlar ben bu konuyu 3 ay önce de açmıştım o zamanlar kanal tedavisi yaptırmadım. Cünkü gerek yokmuş ve doktor bana dolgu yaptı ve bazen hassasiyet yaşayacağımı soğuk su vs içerken ağrı yapabileceğini söyledi. Bunun üzerinden 2.5 ay geçti ama halen daha soğuk su içerken canım acıyor. Dayanılmaz bir ağrı oluyor bu normal mi? Yine de yarın kanal tedavisi yaptırmaya gideceğim yaptıranlara sorum herhangi bir acı veya yüzünüzü kastığınız bir an oluyor mu cünkü burun estetiği yaptırdım ve yüzümü kasmak istemiyorum

Herkese selam dostlar ben bu konuyu 3 ay önce de açmıştım o zamanlar kanal tedavisi yaptırmadım. Cünkü gerek yokmuş ve doktor bana dolgu yaptı ve bazen hassasiyet yaşayacağımı soğuk su vs içerken ağrı yapabileceğini söyledi. Bunun üzerinden 2.5 ay geçti ama halen daha soğuk su içerken canım acıyor. Dayanılmaz bir ağrı oluyor bu normal mi? Yine de yarın kanal tedavisi yaptırmaya gideceğim yaptıranlara sorum herhangi bir acı veya yüzünüzü kastığınız bir an oluyor mu cünkü burun estetiği yaptırdım ve yüzümü kasmak istemiyorum.
Yakın zamanlarda kanal tedavisi oldum. Ben de zannettiğimin aksine hiç ağrı hissetmedim. Hatta daha önce yaptırdığım dolgularda daha fazla ağrı olmuştu. Aslında bu bahsettiğimiz ağrı kişinin ağrı eşiğine göre değişir. Fakat yine de yüzünüzün kasılmasını sağlayacak kadar bi ağrı söz konusu olmuyor. Doktorun becerisi ne kadar işi değiştiri pek bilemem ama en azından kendi deneyimim böyleydi.

Kanal tedavisi sırasında hissettiğim tek şey iğneydi. İğneden sonra bölge uyuştuğu için işlem boyunca hiçbir şey hissetmedim. Zorlayıcı diyemem ama insanı biraz yoran kısım, işlemin süresi nedeniyle ağzımı uzun süre açık tutmak zorunda olmaktı. Bu da çeneyi haliyle yoruyor.

Bir başka dişimde ise dolgu sonrası hassasiyet yaşamıştım ve bu hassasiyet bir türlü geçmek bilmedi. Doktorum film çekip kanala gerek olmadığını, dolgunun da sorunsuz olduğunu söyledi. Ağrı devam edince hassasiyet için özel bir diş macunu önerdi. Bu macunu yaklaşık 2-3 ay kullandım ve sonunda hassasiyet tamamen geçti. Bu dolgu sonrası hassasiyet sanırım diş etiyle ilgiliydi tam hatırlamıyorum.

3 tane kanal tedavim var, 8 tane falan da dolgu var ağzımda. Kanal tedavilerim dolgularımın aksine çok daha rahat geçti benim şahsen. Hissedeceğiniz tek şey anestezi sırasında vurulan iğne. Ondan sonra tek derdiniz ağzınızın tedavi boyunca açık kalması olacak.

Teşekkürler arkadaşlar yanıtlar için bu konuyu okuyan arkadaşlar için yarın başımdan geçenleri bende yazarım.

Düzgün bir yer yaparsa asla hissetmiyorsunuz. Daha 2-3 hafta önce 2 dişime yaptırdım asla hissetmedim fakat düzgün bir yer değilse çok can yakar.

Arkadaşlar kanal tedavisi olmadım doktor kanallık bir şey yok dedi diş eti çekilmesi varmış o bölgede ondan dolayı hassasiyet hissediyormuşum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı