Kanal tedavisi acıtıyor mu?

erenerdugan

Hectopat
Yaşım 21 ama daha 1. sınıfa giderken 4 tane kanal tedavisi olunca acayip acımıştı ve bende fobi oluştu dişçilere karşı. Bugün saat 13.00'da randevum var. Aramızda yaptıran varsa yardımcı olur mu, acıtıyor mu?

Ben hazirandan eylüle kadar 5 tane dişe kanal tedavi oldum. Diş iyice uyuşturulunca ağrı hissetmiyorsunuz ama ilk 12 saat veya 1 gün inanılmaz ağrıyor. Bu yüzden tedaviden hemen sonra uyumanızı öneririm ben ilk kanal tedavimi arka dişlerden olduğum için çok ağrıyordu. Hatta kendimi eve zor atmıştım. Akşama doğru ağrı azalıyor yarına kadar da bir şeyin kalmıyor. Sen küçükken teknoloji o kadar gelişmemişti. Şu an tedavi sırasında ağrıma gibi bir şeyi düşünme.

Ben Haziran'dan Eylül'e kadar 5 tane dişe kanal tedavi oldum. Diş iyice uyuşturulunca ağrı hissetmiyorsunuz ama ilk 12 saat veya 1 gün inanılmaz ağrıyor. Bu yüzden tedaviden hemen sonra uyumanızı öneririm ben ilk kanal tedavimi arka dişlerden olduğum için çok ağrıyordu. Hatta kendimi eve zor atmıştım. Akşama doğru ağrı azalıyor yarına kadar da bir şeyin kalmıyor. Sen küçükken teknoloji o kadar gelişmemişti. Şu an tedavi sırasında ağrıma gibi bir şeyi düşünme.

Tamamdır teşekkür ederim öğleden sonra gelişmeyi yazarım.

Yerine göre değişir. Ben 2 kere yaptırdım bir yerde asla acıtmadı ne yaptıklarını dahi hissetmiyordum hatta uyuşukluk 6-8 saat sürmüştü.

Bir iğne yaparken sinek ısırığı gibi acı oldu ondan sonrasını hissetmedim zaten korkulcak bir şey yokmuş.

Ben de yaptırmıştım ama bir ara uyuşmadı. O delme aletiyle delerken sinirlere geldi, inanılmaz acımıştı.

Bana antibiyotik vermişti dişimi delmeden 5 gün önce. İlacı almayı unutup bir gün civarı geç aldım sanırım ondan dişimi delerken dehşet acımıştı. Özellikle sinirleri çıkartırken bayılacak gibiydim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı