Kanal tedavisi yapılan dişte kist

Daha fazla  
6 yıl önce çürük azı dişlerimden birine kanal tedavisi yaptırdım. Bir daha sorun çıkmamıştı ta ki üstündeki diş ağrıyana kadar. Dişçiye gittim,
röntgende tedavi edilen dişte doktor hatasından kist oluşmuş ve çekilmesi gerekiyor. 20'lik dişim arasını kapatabilirmiş aksi takdirde implant gerekiyormuş.

İmplant zor bir işlem midir? Yapan arkadaşlar var ise anlatabilir mi?

Geçmiş olsun öncelikle. Bende kist olmamıştı ancak kötü kanal tedavisi sebebiyle birkaç sene içinde iki dişimi kaybettim ben de. İmplant lazım elbette. Yapması zor ancak kalıcı.
E kardeşim bu kanal tedavilerini biz dişimizi kurtaralım diye yapıyoruz :D 20 yıldır hiç sorun çıkartmamış insanlar var. Bizde ki şansa bak.

6 yıl önce çürük azı dişlerimden birine kanal tedavisi yaptırdım. Bir daha sorun çıkmamıştı ta ki üstündeki diş ağrıyana kadar. Dişçiye gittim,
röntgende tedavi edilen dişte doktor hatasından kist oluşmuş ve çekilmesi gerekiyor. 20'lik dişim arasını kapatabilirmiş aksi takdirde implant gerekiyormuş.

İmplant zor bir işlem midir? Yapan arkadaşlar var ise anlatabilir mi?
Benim kanal tedavisinden ötürü kist oluştu. Dişimi çekmek zorunda kaldılar. 20'lik diş çıktı. Boşluk kapandı.

Benim kanal tedavisinden ötürü kist oluştu. Dişimi çekmek zorunda kaldılar. 20'lik diş çıktı. Boşluk kapandı.

İnşallah benim ki de o şekilde olur.

Ya işte kötü doktor bunlara sebep olabiliyor. Diş tedavisinde iyi doktor olması önemli.

Şu an gittiğim doktor Kızılay'da bir yer. Kaliteli olduğunu düşünüyorum.

446a299b7fffdcd4f5ea8129fb45d3b5.jpg

Dişimin içinde kanal eğesi kaldı. Kanal tedavisi yapılırken içinde kırıldı. Dişim çok ağrıdı doktora gittim. Hem kist hem de kanal eğesi var dedi doktor. Diş çekildi. 9 ay sonra diş çıktı. Boşluk kapandı. İnşallah, geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1046116

Dişimin içinde kanal eğesi kaldı. Kanal tedavisi yapılırken içinde kırıldı. Dişim çok ağrıdı doktora gittim. Hem kist hem de kanal eğesi var dedi doktor. Diş çekildi. 9 ay sonra diş çıktı. Boşluk kapandı. İnşallah, geçmiş olsun.
Diş mi çıktı ? kaç yaşındaydınız ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı