Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.729 Makaleler 2 Çözümler 36 23 Şubat 2025 #11 Sadık Gülümser dedi: İkinizide çok teşekkür ederim pes etmiyorum her seferindde kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Daha fazla arkadaşın yorumunu görmek isterim. Güncelleme, katıl butonum açıldı. Gelişmelerden haberdar edeceğim inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam daha çok video girişini tekrarlamak yerine kendinizi tamamen verip kitap vs okusanız her şekilde daha iyi gelişir diksiyonunuz. Başarılar dilerim.
Sadık Gülümser dedi: İkinizide çok teşekkür ederim pes etmiyorum her seferindde kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Daha fazla arkadaşın yorumunu görmek isterim. Güncelleme, katıl butonum açıldı. Gelişmelerden haberdar edeceğim inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam daha çok video girişini tekrarlamak yerine kendinizi tamamen verip kitap vs okusanız her şekilde daha iyi gelişir diksiyonunuz. Başarılar dilerim.
Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #12 Sadık Gülümser dedi: Merhaba YouTube kanalım hakkında eleştirilerinizi bekliyorum. Fifine markası kanalıma sponsor oldu. www.youtube.com/@sadikgulumser Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofonu yükseltmeye ve iyi bir arka plan oluşurmaya bak tavsiyem, video çektiğin yerin arkası sade ve şık olsun.
Sadık Gülümser dedi: Merhaba YouTube kanalım hakkında eleştirilerinizi bekliyorum. Fifine markası kanalıma sponsor oldu. www.youtube.com/@sadikgulumser Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofonu yükseltmeye ve iyi bir arka plan oluşurmaya bak tavsiyem, video çektiğin yerin arkası sade ve şık olsun.
enesbatct Picopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #13 Hocam içerik değiştirmeniz lazım. Artık eskisi gibi izlenmiyor bu tarz videolar.