Crusth Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 91 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: GTX-1060 6GB Ram: 16GB-ddr3 ram İşlemci: intel xeon e3 1240 v3 Anakart: GIGABYTE H87-HD3 Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 youtube.com/"@KullanıcıAdı" kısmındaki "@" işaretini kaldırmak istiyorum nasıl yapılıyor bilen var mı?
youtube.com/"@KullanıcıAdı" kısmındaki "@" işaretini kaldırmak istiyorum nasıl yapılıyor bilen var mı?
Hey Türkiye Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 274 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #2 O dediğiniz URL baya başka bir url. O url'ye sahip olmanız için kanal geçmişinizin iyi olması lazım. 200-150 abone şartı var galiba.
O dediğiniz URL baya başka bir url. O url'ye sahip olmanız için kanal geçmişinizin iyi olması lazım. 200-150 abone şartı var galiba.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #3 Crusth dedi: youtube.com/"@KullanıcıAdı" kısmındaki "@" işaretini kaldırmak istiyorum nasıl yapılıyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kaldıramıyorsun, o sana özel olan kullanıcı adını nitelediği için. Hey Türkiye dedi: O dediğiniz URL baya başka bir url. O url'ye sahip olmanız için kanal geçmişinizin iyi olması lazım. 200-150 abone şartı var galiba. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok, herkesin @ ile başlayan bir URL'si oluyor.
Crusth dedi: youtube.com/"@KullanıcıAdı" kısmındaki "@" işaretini kaldırmak istiyorum nasıl yapılıyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kaldıramıyorsun, o sana özel olan kullanıcı adını nitelediği için. Hey Türkiye dedi: O dediğiniz URL baya başka bir url. O url'ye sahip olmanız için kanal geçmişinizin iyi olması lazım. 200-150 abone şartı var galiba. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok, herkesin @ ile başlayan bir URL'si oluyor.
Hey Türkiye Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 274 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #4 crqdles dedi: Kaldıramıyorsun, o sana özel olan kullanıcı adını nitelediği için. Genişletmek için tıkla... İsterse kaldırıp başka bir url kullanabilir. Örneğin; Kod:Panoya kopyala https://youtube.com/@odgtrYT yerine, Kod:Panoya kopyala https://youtube.com/odgtroyun kullanabilir.
crqdles dedi: Kaldıramıyorsun, o sana özel olan kullanıcı adını nitelediği için. Genişletmek için tıkla... İsterse kaldırıp başka bir url kullanabilir. Örneğin; Kod:Panoya kopyala https://youtube.com/@odgtrYT yerine, Kod:Panoya kopyala https://youtube.com/odgtroyun kullanabilir.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #5 Hey Türkiye dedi: İsterse kaldırıp başka bir url kullanabilir. Örneğin; odgtr yerine, odgtr kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam, şimdi anladım sizin dediğinizi. Bilmiyordum sağ olun.
Hey Türkiye dedi: İsterse kaldırıp başka bir url kullanabilir. Örneğin; odgtr yerine, odgtr kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam, şimdi anladım sizin dediğinizi. Bilmiyordum sağ olun.
Hey Türkiye Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 274 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #6 crqdles dedi: Tamam, şimdi anladım sizin dediğinizi. Bilmiyordum sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, biz de youtubela uğraşıyoruz.
crqdles dedi: Tamam, şimdi anladım sizin dediğinizi. Bilmiyordum sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, biz de youtubela uğraşıyoruz.
Crusth Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 91 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: GTX-1060 6GB Ram: 16GB-ddr3 ram İşlemci: intel xeon e3 1240 v3 Anakart: GIGABYTE H87-HD3 Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #7 Hey Türkiye dedi: O dediğiniz URL bayağı başka bir URL. O URL'ye sahip olmanız için kanal geçmişinizin iyi olması lazım. 200-150 abone şartı var galiba. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler tam olarak ne kadar olduğuna nereden bakabilir acaba biliyor musun?
Hey Türkiye dedi: O dediğiniz URL bayağı başka bir URL. O URL'ye sahip olmanız için kanal geçmişinizin iyi olması lazım. 200-150 abone şartı var galiba. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler tam olarak ne kadar olduğuna nereden bakabilir acaba biliyor musun?
Hey Türkiye Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 274 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #8 Crusth dedi: Cevap için teşekkürler tam olarak ne kadar olduğuna nereden bakabilir acaba biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum, Benim kardeşimin Youtube kanalı vardı, 100-150 abone civarına geldiği zaman Youtube studio panelimizde çıkmıştı.
Crusth dedi: Cevap için teşekkürler tam olarak ne kadar olduğuna nereden bakabilir acaba biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum, Benim kardeşimin Youtube kanalı vardı, 100-150 abone civarına geldiği zaman Youtube studio panelimizde çıkmıştı.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #9 Hey Türkiye dedi: Valla bilmiyorum, Benim kardeşimin Youtube kanalı vardı, 100-150 abone civarına geldiği zaman Youtube studio panelimizde çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Bir saniye bakayım ben.
Hey Türkiye dedi: Valla bilmiyorum, Benim kardeşimin Youtube kanalı vardı, 100-150 abone civarına geldiği zaman Youtube studio panelimizde çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Bir saniye bakayım ben.