Ben senelerdir gizli olarak paylaşarak arşivliyorum bir sorun olmadı şuana kadar.Soru başlıktaki gibi. Sizce YouTube kanalına "liste dışı" veya "gizli" olarak video yükleyip video depolama amaçlı kullanmak mantıklı mı? "liste dışı" olan videolara bağlantıyı bilmeyen birinin erişmesi mümkün müdür?
Süre kısıtlaması var diye biliyorum bir yerden sonra belirli sürelerin üstündeki videolara izin vermiyor.Soru başlıktaki gibi. Sizce YouTube kanalına "liste dışı" veya "gizli" olarak video yükleyip video depolama amaçlı kullanmak mantıklı mı? "liste dışı" olan videolara bağlantıyı bilmeyen birinin erişmesi mümkün müdür?
Hocam 15 dakikadan uzun videolar yüklenmiyordu sanırım. O da hesap doğrulaması ile kalkıyor yanlış bilmiyorsam, bende yok zaten şu an. Daha üst bir sınır var mı bilgim yok.Süre kısıtlaması var diye biliyorum bir yerden sonra belirli sürelerin üstündeki videolara izin vermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.