- Makaleler
- 4
Arkadaşlar bu gün köye geldim dayım bana bir tane sivas kangalı verdi ben buna 4 tane simit verdim hala versem yiyecek bu ne yer?
Kanka güzel edebiyat yapmışsında ne yiyeceğini yazmamışsın.Köpekler yaşamlarını birlikte sürdürdükleri insanlara ve bulundukları ortama aynen uyarlar. Bu bakımdan köpek beslenmesi abartılacak bir problem değildir. Köpekler et yiyiciler ailesine giren canlılardır, ancak bu köpeğin yalnız etle besleneceği anlamını taşımaz. Diğer canlılar gibi köpeklerin beslenmesinde proteinler, karbonhidratlar, yağlar, mineral maddeler ve vitaminler önemli rol oynar. Ancak bilimsel metotlarla beslenmesi sağlık açısından ve zekâ gücünün gelişmesi yönüyle önemlidir. Bu nedenle çok yönlü görevler beklediğimiz köpeklerin beslenmesinde gerekli önem ve özen şarttır.
Dedim ya etçiller diyeSimitmiArkadaşın dediği gibi süt verip içine ekmek parçalayabilirsin. Köpek küçükse küçük mama alabilirsin veya tavukçudan pay alabilirsin.
Kanka güzel edebiyat yapmışsında ne yiyeceğini yazmamışsın.
Arkadaş ne yer demiş?Köpekler yaşamlarını birlikte sürdürdükleri insanlara ve bulundukları ortama aynen uyarlar. Bu bakımdan köpek beslenmesi abartılacak bir problem değildir. Köpekler et yiyiciler ailesine giren canlılardır, ancak bu köpeğin yalnız etle besleneceği anlamını taşımaz. Diğer canlılar gibi köpeklerin beslenmesinde proteinler, karbonhidratlar, yağlar, mineral maddeler ve vitaminler önemli rol oynar. Ancak bilimsel metotlarla beslenmesi sağlık açısından ve zekâ gücünün gelişmesi yönüyle önemlidir. Bu nedenle çok yönlü görevler beklediğimiz köpeklerin beslenmesinde gerekli önem ve özen şarttır.
Tüm yemeklerden olmasada kıymalı makarna pirinç pilavı et vb. yemeklerden verebilirsiniz.Arkadaş ne yer demiş?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.