Kangoo vs Fluence

Kangoo mu Fluence mi?

• Kangoo

• Fluence

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Ali Osman Vural

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 460 bin km de 1.5 dCi Fluence vs 350 bin Km'de 1.5 dCi hususi şirket arabası Kangoo var Kangoo'nun motoru yeni yapılmış ikisinin de fiyatı 350 bin TL, yatırım yapacağımdan dolayı arabamı satıp bu ikisinden birini alacağım ama kararsız kaldım. Ayağımı yerden kessin, sorun çıkarmasın yeterli, 1-2 sene kullanıp satacağım, satmasının da kolay olması lazım, benim fikrim Kangoo'dan yana, sizce hangisi?

Kangoo motorundan dolayı bence daha mantıklı ama Fluence hiç yapılmamışsa zaten ihale sana kalır gibi duruyor. Fluence motoru 60-70binde ise belki sedan oluşundan tercih edilebilir.

Arkadaşlar 460 bin km de 1.5 dCi Fluence vs 350 bin Km'de 1.5 dCi hususi şirket arabası Kangoo var Kangoo'nun motoru yeni yapılmış ikisinin de fiyatı 350 bin TL, yatırım yapacağımdan dolayı arabamı satıp bu ikisinden birini alacağım ama kararsız kaldım. Ayağımı yerden kessin, sorun çıkarmasın yeterli, 1-2 sene kullanıp satacağım, satmasının da kolay olması lazım, benim fikrim Kangoo'dan yana, sizce hangisi?

Hocam kendim şahsi binmek isteseydim Fluence seçerdim ama kronik olarak elektronik sıkıntılı deniyor üstelik 460 bin kmde o yüzden tercihim Kangoo olurdu.

Daha düşük kilometrelerde 1.3 Multijet euro 4 veya 1.5 CRDI 4 silindirli araçlara bakın, bu kilometrelerde araçları sizde bir yaklaşık 30-50k kilometre bineceğiniz için geri satması zor olacaktır. Temiz bakıldıysa 2012 sonrası 1.5 dCi motora milyonluk diyorlar.

Kral 350 bine 1.3 multijet fiorino bulursun biraz dobloya göre beygir olarak hantal kalabilir ama ayağını yerden keser

Kangoo kac model ve hususi ruhsatli mi bu onemli bir etken. Motor yapildiysa nasil bir islem yapilmis onu ogrenmeniz lazim. Iki aracta uygun sartlardaysa alinir satilir, 1.5 dCi saglam bir motor sadece kroniklerine dikkat etmek gerekir. 2 aracinda da enjektor ve turbolarina iyi baktirin. Hangisi hosunuza giderse alabilirsiniz. 350.000 Fluence icin dip rakam zaten, agir hasar kaydi ve islem yoksa alinabilir. Motoru saglam olsun yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı