Kanım dondu kedi cinayeti

Arkadaş Bartınlı. Ailesinin yanına gitmiş. Babası duyduğum kadarıyla polismiş (net bilgim yok) bu sebeple de polis tarafından yürütülen şeylerden ceza almamış.
Alakası yok. Ülkemizde adalet sistemi, kocaman bir sıfır. Beğenmediğimiz; Kenya, Hindistan gibi ülkelerde çok ağır cezaları var. Daha geçenlerde Kenya'da komşusunun keçisine tecavüz eden adama 10 yıl hapis verildi. Yoksul, pis dediğimiz bir çok ülkede bu tür eğilimlere çok ağır cezalar var. Doğrusu da bu zaten. Ama bizim ülkemizde bunun hukuk ve adalet karşısında pek bir şey ifade etmemesi, beni ve eminim ki bir çok insanı utandırıyor ve üzüyor. Yazık!

Böylelerini aynı şekilde cezalandırmak lazım. Kısasa kısas yaşamaması lazım böylelerinin. Çok sinirliyim şu an elime geçirsem inanın o kediye yaptığının kat kat fazlasını yaparım. Neyse daha fazla yorum yapmayacağım ağzım bozulacak yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamın insan olup olmadığından emin değilim.

"Allah der ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!.."

O herifi Allah'a havale ediyorum.

https://www.facebook.com/photo.php?...11522265001.1073741828.179002315599255&type=1

O genç konuştu: 'Ben hayvanseverim' foto galerisi

Hayvan severmiş... Kendini savunmak için verdiği ifade.

Maalesef o izlediğim videoda ölmedin mi sen daha diyor.

Bir Sadistin Kedi Vahşeti! - Bloglar - Technopat Forum

Konuşmalardan da hiç yardım istiyor gibi bir hali görünmüyor.

Yapılanlar ile ifade arasında hiç bir bağlantı göremedim. Aldığım kaynak doğru mu bilmiyorum. İlk 2 link verdiğim kaynak.

Video'yu link atabilir misiniz. Bende izlemek istiyorum.

Büyük bir ihtimal kaldırıldığını düşünüyorum. Bu olayın geçtiği facebook sayfalarında yorumlarda vardı. Ayrıca birisi videoyu bulup paylaşırsa link olarak paylaşsın videoyu görünür yapmasın. Videonun tek karesini bile görmek istemiyorum şahsen. Dediğim gibi olayın gerçek olduğunu görüp ürperdiğim bir videoydu. Keşke izlemeseydim. İnsanın aklına geldikçe kötü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…