Kanser oyuncu kitlesinin çoğunluğu neden Türklerden oluşuyor?

Bu kanser kitleyi aldirmayin. Konusmamak en iyisi. Eger friendly fire yapiyor ise SS alip oyunun destek bölümü ile iletisime gecin mail veya destek sitesi uzerinden. Ayrica bunun ulke ile ilgisi yok. Toxic kisiler gercek hayatimiz ve sanal hayatimiz dahil her yerde karsimiza cikabilen kisiler. Insan yerine koyup da cevap vermeyin boyle tiplere.
Başka çare bulamadık zaten, mecburen öyle yapmaya çalışıyoruz yoksa psikoloğa bir miktar para vermem gerekebilir.
 
Sanal dünyada çoluk çocuk çok fazla var pek takma onları büyüğünü küçüğünü saygıyı sevgiyi bilmeyen anası babası sussun diye elinde tablet ile büyüyen bir asosyal nesil yetişti yetişiyor.
 
Squad oyununda kaliteli bir Türk kitlesi var, biraz beyin ve sabır gerektiren bir oyun olduğu için ülke halkının büyük bölümü otomatik olarak barajı geçemiyor zaten o yüzden kafam çok rahat, Türk sunuculara girip keyifle oynuyorum.

Zaten küfür ya da TK gibi davranışlarda bulunursanız muhtemelen tekmeyi yiyorsunuz sunucudan kalıcı olarak. Hoş yani tavsiye ediyorum.
 
Daha bugün karşılaştım:
SmartSelect_20201227-194159_Gallery.jpg
 
Bu sebeple offline, hikayeli oyun oynuyorum. Tek oynadığım Online oyun Red Dead Online, çünkü fakir kanser veletlerin RDR2'ye parası yetmiyor veya bilgisayarları kaldırmıyor.
Hocam haklısınız, benim sistemim kötü olduğu için mecburen az sistem isteyen online oyunlara giriyorum, ve ne yazık ki durum dediğiniz gibi,toxic dolu çıkıyor server.
 

Geri
Yukarı