Kanun tanımaz Meyer Gaming satıcısı

• Konuyu başlatan bluerr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 304
Makaleler
11
Daha fazla  
Amazon üzerinden, meyer Gaming satıcılı GameSir Cylon'e 2 gamepad aldım, ürünün poşeti ve kutusu yırtık geldi. Pat pat sarılı olduğundan bu yüzden kapıda bu durumu görmedim. Kaldı ki çok iyi paketlenmiş gözüküyordu, belli ki kullanılmış veya iade ürün göndermişler. Kutusunu bile açmadan iade başlatıp yolladım, sonra başka bir satıcıdan indirime girdi (GameSir Türkiye) onlardan aldım ve kullanıyorum. İadeyi beklemek ile uğraşmak istemedim.

Neyse geçen hafta perşembe günü ellerine kargo ulaşmış, ben de bugün Amazon ile görüştüm iade durumu ne oldu diye. Satıcıya bildirdiler durumu, meyer Gaming de bana şöyle yazmış; kutusu yırtılmış ve mühürler sökülmüş, biz bunu kayıt alarak yolluyoruz, ürünün paketleme görüntüleri elimizde mevcut. Açılmış veya kullanılmış ürün yollamıyoruz, Amazon ile iletişime geçin. Şansıma Amazon'dan aldım için sağ olsun Amazon 5-7 iş günü içerisinde bana para iadesi yapacağını söyledi. Amazon değil de meyer Gaming sitesinden alsaydım kutusu ve poşeti yırtılmış ürün alacaktım. Kaldı ki kutunun içini bile açmadım, ürün belki de sorunluydu. Kısaca bu kanun tanımaz firmadan alışveriş yapmanızı önermiyorum. 300-500 TL fazladan verip Amazon'dan almanın rahatlığı çok başka.

IMG_20260216_141104_edit_646938253469095.jpg

Tamam gönder kayıtlarını diyeceksin.

Zamanında bir arkadaşım "tazedirekt" miydi neydi öyle bir siteden meyve-sebze sipariş veriyordu. Bize de anlatıyordu, işte yok efendim tarladan geliyor, yok üreticilerden direkt alınıyor falan filan...

Bunun 8-9.siparişinde işte atıyorum 1 kg patates, 5 kg domates, 3 kg havuç istemiş. Patates ve domatesler gayet normal gelmiş, havuç ise herhalde ellerinde yokmuş, sağdan soldan da bulamamışlar, yahu bari ambalajı çıkaraydınız. Üzerinde "Bilmemne Ticaret" yazan gayet vakumlu falan fabrikasyon ambalajlı havucu kargoya vermiş yollamışlar.

Arkadaş tabi gözlerine inanamadı. Hemen şikayet, iade vesaire.

Gelen cevap da aynen böyleydi. Bizim süreçlerimiz kamera kayıtlarımız vs var, ürün üreticiden direkt olarak alınıp size öyle kargolanmıştır diye.

Arkadaş da poşetli havucun fotoğrafını yolladı, tarladan bunu bu şekilde mi alıp koydunuz diye :) Sizden şu kadar alışverişim ve şu kadar tavsiyem vardı, bu üçkağıtçılığınızı her yerde paylaşıyorum ve alışverişi kesiyorum dedi, bıraktı.

Pişkinlik artık bu ülkede bir yaşam biçimi.

Çok benzerini işlemcide yaşamıştım. DFS iade/değişim için mesajlarıma bile dönmezken, Amazon'dan aldığım için iademi çok rahatlıkla almıştım. Pahalı olan her ürünü kesinlikle Amazon'dan almanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı