Sahibinden.com satıcısı tarafından dolandırıldım

Arkadaşlar böyle durumlarda ilk önce işlem yaptığınız bankaya bildirin durumu ondan sonra polise gidersiniz.

Keşke param güvende olmasına dikkat etseydin ya aldığın satıcının. Kimlik sahte olma ihtimali çok yüksek, bayağı salak bir dolandırıcıysa gerçek kimlik atmıştır belki.

Keşke param güvende olmasına dikkat etseydin ya aldığın satıcının. Kimlik sahte olma ihtimali çok yüksek, bayağı salak bir dolandırıcıysa gerçek kimlik atmıştır belki.
Aslında gerçek kimlik atmaması alacağı cezanın büyümesine sebep oluyor işin içine belgede sahtecilik de girdiği için.

Herkese cok teşekkür ediyorum simdi sari site ile yarin da polis ile sansimi deneyecegim. Kimlik onunsa yakalanir zaten ama kimlik onun degilse kimligin sahte olmasindan da ceza alacaktir. İnşallah sorunum cozulur. Peki ben 17 yasindayim gidip polise basvurabilir miyim yoksa illa bir buyugum olmali mi yanimda?

Gidişat nedir?

Benzer durumda karşı taraf sen kimliğinle evin faturalarını at, ben ürünü göndereyim, sen de ürün eline geçince parayı atarsın demişti. Mantıklı gelmişti atmıştım. Sonra benim kimliğimle en az 5 6 kişiyi dolandırmıştı. Kimlik fatura atsa da inanmayın. Ben kimliğim çalındı diye şikayette bulunduğum için beni şikayet edenler (dolandırıcı benim kimliğimi attığı için beni şikayet ediyorlardı) hiç bir sonuca varamadı. Adam o kadar şikayete rağmen yakalanmadı. Olayın üstünden 3 4 sene geçti

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı