Kapalı havalarda mutsuzluk

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar normalde de çok mutlu bir insan değilim ancak havalar kapalı olduğunda resmen geberiyorum.
Ölecek gibi hissediyorum resmen, zevk alacağım şeyden bile zevk almamaya başlıyorum.

Benim mutlu olabilmem için bulutların masmavi olup aradan güneş ışınlarının sızması gerekiyor :)
Her sonbahar triplere giriyorum nedensizce.

Hani şu ıslak beton var ya, işte ondan nefret ediyorum. Yağmurdan nefret ediyorum.
Elimdeki 2 gram mutluluğu da silip götürüyor yani.

Sizde de var mı böyle bir sıkıntı, daralıyorum kapalı havalarda.

Hava aşağıdaki gibi olsa 2 gram da olsa mutlu oluyorum ya ben :

Gneli_doa_manzaras_HD_duvar_kad.jpg

Bunların olması çok normal. Kişiden kişiye değişir aslında, mesela ben kapalı havaları severim. Güneşi fazla sevmiyorum.

Kapalı ve yağmurlu havalarda çayımı alıp, bilgisayarımın karşısına geçmek kadar huzur veren bir şey yok benim için. Arkada hafif bir müzik olacak bir de.

Ben de tam tersi kapalı havaları daha çok severim. Güneşli, açık havaları da seviyorum ama kıyaslarsak kapalı hava daha ağır basar. Hele bir de yağmur yağarsa demeyin keyfime. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı