monsantres Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 Bir süredir yazlıktayım eve dönünce oyun indirmek istemiyorum. Evdeki bilgisayarda hangi oyunlar inik ona bakabiliyor muyum? Bilgisayar kapalı. Bakabiliyorsam ona göre SSD'ye indiririm buradan eve öyle götürürüm.
Bir süredir yazlıktayım eve dönünce oyun indirmek istemiyorum. Evdeki bilgisayarda hangi oyunlar inik ona bakabiliyor muyum? Bilgisayar kapalı. Bakabiliyorsam ona göre SSD'ye indiririm buradan eve öyle götürürüm.
pwrpl3 Centipat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #2 Hayır. Bakamazsiniz.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 Uzaktan kontrol edebilirsin fakat açamazsın açabiliyorsan bile ben bilmiyorum Steam Link kulan derim uzaktan kontrol etmek için.
Uzaktan kontrol edebilirsin fakat açamazsın açabiliyorsan bile ben bilmiyorum Steam Link kulan derim uzaktan kontrol etmek için.