Hocam yeni kart isteyebiliyormuş sanırım numarayı alan kişi. Yeni kart adresine geliyor ise bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Yaklaşık 1 yıl önce kapanan hatta tanımlı Papara ve Tosla hesabına nasıl erişebilirim? Bu hattı başkası alabilir mi, ve bu hesaba erişebilir mi?
Hocam papara kimlik fotoğrafı falan istiyor. Kendiminkini atmam da bir sakınca var mı?Müşteri hizmetlerinden değiştirirseniz kimse erişemez.
Hocam Papara kimlik fotoğrafı falan istiyor. Kendiminkini atmam da bir sakınca var mı?
Hocam zamanında girdiğim bilgiler ile kimlikteki uyuşmayabilir bu durumda ne yapmam gerekiyor?Hayır hocam sonuçta onlarda banka neden olsun.
Hocam zamanında girdiğim bilgiler ile kimlikteki uyuşmayabilir bu durumda ne yapmam gerekiyor?
Hocam, Papara üzerinden kartın bilgileri gözükür mü?O zaman geçmiş olsun.
Hocam, Papara üzerinden kartın bilgileri gözükür mü?
Kartın son kullanma tarihi 2023 hocam. Bu tarih geçtikten sonra bir şey olur mu? hattı alan kişi birşey yapabilir mi? sonuçta gerçek bilgilerim yok.Onu bilmiyorum hocam Papara hiç kullanmadım ama gerekirse sanal kart oluşturabilir onu kullanır.
Kartın son kullanma tarihi 2023 hocam. Bu tarih geçtikten sonra bir şey olur mu? Hattı alan kişi bir şey yapabilir mi? Sonuçta gerçek bilgilerim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.