3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Ekim 2022 #1 Yaklaşık 1 yıl önce kapanan hatta tanımlı Papara ve Tosla hesabına nasıl erişebilirim? Bu hattı başkası alabilir mi, ve bu hesaba erişebilir mi?
Yaklaşık 1 yıl önce kapanan hatta tanımlı Papara ve Tosla hesabına nasıl erişebilirim? Bu hattı başkası alabilir mi, ve bu hesaba erişebilir mi?
Çözüm Ulubatlı Souness 17 Ekim 2022 330856 dedi: Hocam yeni kart isteyebiliyormuş sanırım numarayı alan kişi. Yeni kart adresine geliyor ise bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Papara banka kartı gibi değil mi hesaba para atmayın olsun bitsin zaten bilgiler de size ait değilmiş.
330856 dedi: Hocam yeni kart isteyebiliyormuş sanırım numarayı alan kişi. Yeni kart adresine geliyor ise bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Papara banka kartı gibi değil mi hesaba para atmayın olsun bitsin zaten bilgiler de size ait değilmiş.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.293 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #2 330856 dedi: Yaklaşık 1 yıl önce kapanan hatta tanımlı Papara ve Tosla hesabına nasıl erişebilirim? Bu hattı başkası alabilir mi, ve bu hesaba erişebilir mi? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerinden değiştirirseniz kimse erişemez. Artı 0 Eksi
330856 dedi: Yaklaşık 1 yıl önce kapanan hatta tanımlı Papara ve Tosla hesabına nasıl erişebilirim? Bu hattı başkası alabilir mi, ve bu hesaba erişebilir mi? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerinden değiştirirseniz kimse erişemez.
KS KS 3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Ekim 2022 #3 Ulubatlı Souness dedi: Müşteri hizmetlerinden değiştirirseniz kimse erişemez. Genişletmek için tıkla... Hocam papara kimlik fotoğrafı falan istiyor. Kendiminkini atmam da bir sakınca var mı? Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness dedi: Müşteri hizmetlerinden değiştirirseniz kimse erişemez. Genişletmek için tıkla... Hocam papara kimlik fotoğrafı falan istiyor. Kendiminkini atmam da bir sakınca var mı?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.293 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #4 330856 dedi: Hocam Papara kimlik fotoğrafı falan istiyor. Kendiminkini atmam da bir sakınca var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam sonuçta onlarda banka neden olsun. Artı 0 Eksi
330856 dedi: Hocam Papara kimlik fotoğrafı falan istiyor. Kendiminkini atmam da bir sakınca var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam sonuçta onlarda banka neden olsun.
KS KS 3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Ekim 2022 #5 Ulubatlı Souness dedi: Hayır hocam sonuçta onlarda banka neden olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam zamanında girdiğim bilgiler ile kimlikteki uyuşmayabilir bu durumda ne yapmam gerekiyor? Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness dedi: Hayır hocam sonuçta onlarda banka neden olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam zamanında girdiğim bilgiler ile kimlikteki uyuşmayabilir bu durumda ne yapmam gerekiyor?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.293 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #6 330856 dedi: Hocam zamanında girdiğim bilgiler ile kimlikteki uyuşmayabilir bu durumda ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... O zaman geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
330856 dedi: Hocam zamanında girdiğim bilgiler ile kimlikteki uyuşmayabilir bu durumda ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... O zaman geçmiş olsun.
KS KS 3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Ekim 2022 #7 Ulubatlı Souness dedi: O zaman geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam, Papara üzerinden kartın bilgileri gözükür mü? Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness dedi: O zaman geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam, Papara üzerinden kartın bilgileri gözükür mü?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.293 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #8 330856 dedi: Hocam, Papara üzerinden kartın bilgileri gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam Papara hiç kullanmadım ama gerekirse sanal kart oluşturabilir onu kullanır. Artı 0 Eksi
330856 dedi: Hocam, Papara üzerinden kartın bilgileri gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam Papara hiç kullanmadım ama gerekirse sanal kart oluşturabilir onu kullanır.
KS KS 3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Ekim 2022 #9 Ulubatlı Souness dedi: Onu bilmiyorum hocam Papara hiç kullanmadım ama gerekirse sanal kart oluşturabilir onu kullanır. Genişletmek için tıkla... Kartın son kullanma tarihi 2023 hocam. Bu tarih geçtikten sonra bir şey olur mu? hattı alan kişi birşey yapabilir mi? sonuçta gerçek bilgilerim yok. Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness dedi: Onu bilmiyorum hocam Papara hiç kullanmadım ama gerekirse sanal kart oluşturabilir onu kullanır. Genişletmek için tıkla... Kartın son kullanma tarihi 2023 hocam. Bu tarih geçtikten sonra bir şey olur mu? hattı alan kişi birşey yapabilir mi? sonuçta gerçek bilgilerim yok.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.293 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #10 330856 dedi: Kartın son kullanma tarihi 2023 hocam. Bu tarih geçtikten sonra bir şey olur mu? Hattı alan kişi bir şey yapabilir mi? Sonuçta gerçek bilgilerim yok. Genişletmek için tıkla... 2023'ten sonra bir şey olmaz ama o numarayı arar uzatırlarsa o zaman kartı kullanabilir. Artı 0 Eksi
330856 dedi: Kartın son kullanma tarihi 2023 hocam. Bu tarih geçtikten sonra bir şey olur mu? Hattı alan kişi bir şey yapabilir mi? Sonuçta gerçek bilgilerim yok. Genişletmek için tıkla... 2023'ten sonra bir şey olmaz ama o numarayı arar uzatırlarsa o zaman kartı kullanabilir.