Merhaba, mavi tik almadan kapatılan Instagram hesabımı açabilir miyim?
Tekrar yazmış olayım, 180 gün içinde itiraz etmediysen veya itirazın reddedilip kalıcı kapatıldıysa pek mümkün değil. Kapanma sebebi nedir?Merhaba, mavi tik almadan kapatılan Instagram hesabımı açabilir miyim?
İtiraz ettim kalıcı kapatıldı yazıyor sebebi başka bir hesaba uygulanan kısıtlamaları yeni bir hesap açarak atlamak yazıyor.Tekrar yazmış olayım, 180 gün içinde itiraz etmediysen veya itirazın reddedilip kalıcı kapatıldıysa pek mümkün değil. Kapanma sebebi nedir?
Yok hocam alamıyorum 4 5 ay sonra 18 olacam.Mavi tikin yoksa bayağı zor, hocam.
İtiraz ettim kalıcı kapatıldı yazıyor sebebi başka bir hesaba uygulanan kısıtlamaları yeni bir hesap açarak atlamak yazıyor.Mavi tik almadıysanız, zor. Neden kapatıldı?
Yok hocam alamıyorum 4 5 ay sonra 18 olacağım.
Mavi tikin yoksa bayağı zor, hocam.
Canlı destek var direk.Mavi tikin olayı bilmiyorum mavi tik olunca daha çok mu ilgileniyorlar.
Açılmaz.@Şebnem Ferah
İtiraz ettim kalıcı kapatıldı yazıyor sebebi başka bir hesaba uygulanan kısıtlamaları yeni bir hesap açarak atlamak yazıyor.
Yok hocam alamıyorum 4 5 ay sonra 18 olacam.
İtiraz ettim kalıcı kapatıldı yazıyor sebebi başka bir hesaba uygulanan kısıtlamaları yeni bir hesap açarak atlamak yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.