Kapanan Instagram hesabı nasıl açılır?

Agresifrhyme

Hectopat
Katılım
25 Ağustos 2019
Mesajlar
1.451
Çözümler
6
Merhaba. Arkadaşımın Instagram hesabı galiba kapanmışta, dondurulmuş da olabilir. Bu hesabı nasıl geri alabiliriz? Hesabını sıfırlamaya çalışınca da kullanıcı bulunamadı yazıyormuş.
 
Arkadaşınız hesabı ne zaman dondurdu ya da kapattı? Çünkü yanlış hatırlamıyorsam hesap kapatılınca aradan 24 ya da 48 saat geçene kadar "kullanıcı bulunamadı" yazıyor.

Dün olmus hocam bugün sabah bana söyledi galiba Instagram takipçi analizi ugulamasından olabilir diye düsündum ben.
 
@Agresifrhyme, dediğim gibi 1 gün daha beklesin eğer ona rağmen hesabı çıkmıyorsa direkt Instagram Support ile iletişime geçer artık. Ben de bir ara hesabımı kapatmıştım, aradan 48 saat geçtikten sonra geri açabilmiştim.
 
Merhaba hesabınız buga girmiş olabilir o tarz uygulamalar yasaklı olarak göründüğü için Instagram kolay kolay açmıyor eskisi gibi açmak istersen yardımcı olurum Instagram'dan ulaşırsın adresim bu @seyfullXh
Merhabalar benim hesabım için de bug a girdiği söyleniyor birkaç gündür aynı kullanıcı ve şifre ile giriş sağlıyorum ama ortada bı görsel yok ilerleyemiyorum hesapta yardımcı olur musunuz firma satış sayfam olduğu için mağdur durumdayım..
 
Merhabalar benim hesabım için de bug a girdiği söyleniyor birkaç gündür aynı kullanıcı ve şifre ile giriş sağlıyorum ama ortada bir görsel yok ilerleyemiyorum hesapta yardımcı olur musunuz firma satış sayfam olduğu için mağdur durumdayım.

Instagram hesabıma ulaşabilecek herhangi bir hesabın var mı acaba?
 

Geri
Yukarı