Kapanan Türk Telekom numarası geri alınabilir mi?

1EEDD1

Decapat
Ben Türk Telekom'dan hat aldım ve 6 ay TL yüklemediğim için hattım kapandı. Bunu açılabiliyor mu?
Benım coğu hesabım (mail, Steam, Instagram) gibi hesaplarım bu kapanan numarama ait. Ben bu numaraları nasıl değiştiririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, pasif süreniz de bittiyse bir bayiye giderek hattınızı ücret karşılığında geri alabilirsiniz. Sadece aktif süre bittiyse TL yüklemeniz yeterli olacaktır.

Pasif sürenin bitimine kadar hattınıza yükleme yapmamanız halinde ise, hattınız tamamen kapatılır ve söz konusu hatta ilişkin Abonelik Sözleşmeniz iptal edilir. Söz konusu hattınızı adınıza yeniden tahsis ettirip kullanabilmeniz için, hattın kapatılmasını takip eden 24 ay içerisinde bir TT Mobil İletişim Merkezine (AİM) giderek yeni bir abonelik sözleşmesi imzalamanız ve abonelik ile ilgili belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir.

Taşınmış bir numara ise orijinal operatöre başvuruyorsunuz.

Kullandığınız telefon numarasını erişim olmadan değiştirmek platforma göre değişiyor. Onlar için ayrı konular açabilirsiniz fakat destek ekiplerinin hepsini halletmesi gerekli.

Turkcell de alınabilinir mı peki?

Aradığınız numara kullanılamamaktadır diyor.
Evet, Turkcell'e giderseniz de numaranızı geri alabilirsiniz. Orijinal hat Turkcell ise Turkcell'e gidecekseniz fakat numara taşıyıp da Turkcellli olduysanız asıl operatöre gidiyorsunuz.

Ben Türk Telekom'dan hat aldım ve 6 ay TL yüklemediğim için hattım kapandı. Bunu açılabiliyor mu?
Benım coğu hesabım (mail, Steam, Instagram) gibi hesaplarım bu kapanan numarama ait. Ben bu numaraları nasıl değiştiririm?

6 ay TL yuklemeyince aramaya kapanir tamamen kapanması için 1 yil yuklememen gerekiyor. TL yukleyin otomatik olarak acilir.

Turkcell de alınabilinir mı peki?

Aradığınız numara kullanılamamaktadır diyor

Kullanima kapali olan hatlar kapandiktan sonra 1 yil rezerve edilir ve tekrardan satisa konulur. Ama ayni numarayi alman geri cok zor samanlikta igne aramak gibi bir şey.

Kullanima kapali olan hatlar kapandiktan sonra 1 yil rezerve edilir ve tekrardan satisa konulur ama ayni numarayi alman geri cok zor. Samanlikta igne aramak gibi bir şey.
Turkcell için ilk 1 yılda kendiniz geri alabiliyorsunuz. Başka kimseye satılmıyor.

6 ay TL yuklemeyince aramaya kapanir tamamen kapanması için 1 yil yuklememen gerekiyor. TL yukleyin otomatik olarak acilir.

Kullanima kapali olan hatlar kapandiktan sonra 1 yil rezerve edilir ve tekrardan satisa konulur. Ama ayni numarayi alman geri cok zor samanlikta igne aramak gibi bir şey.

Tamamen kapalıysa nasıl açtırırım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı