Kapanan YouTube kanalı verileri nasıl alınır?

Makaleler
1
10 senelik bir YouTube hesabım vardı, Elon Musk facecam'li dolandırıcı tipi Bitcoin yayını açmışlar ve sabah uyandığımda hesabıma giremediğimde fark ettim. İtiraz gönderdim fakat bu sefer bana müstechen içerik yüzünden kapandığını söylediler ve kesinlikle açılmayacak dediler. Ne ban yediğim sebep doğru ne de alınan 2. karar doğru. İzleme geçmişi, abonelikler, beğeniler, playlistler hepsi gitti. Bunları almanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı ünlüler falan bazı tanıdıklarla görüşerek meseleyi hallediyorlardı. Onların bu tarz durumlarını açıklayıp "Şu arkadaşım yardımcı oldu." dediği videoları vs. varsa o kişilere ulaşıp açtırmayı deneyebilirsiniz.

10 senelik bir YouTube hesabım vardı, Elon Musk Facecam'li dolandırıcı tipi Bitcoin yayını açmışlar ve sabah uyandığımda hesabıma giremediğimde fark ettim. İtiraz gönderdim fakat bu sefer bana müstechen içerik yüzünden kapandığını söylediler ve kesinlikle açılmayacak dediler. Ne ban yediğim sebep doğru ne de alınan 2. karar doğru. İzleme geçmişi, abonelikler, beğeniler, playlistler hepsi gitti. Bunları almanın bir yolu var mı?

Eğer hesap açamıyorsanız tarayıcınızı silip yeniden yükleyin ve ilk e-posta olarak YouTube'da banı olmayan bir e-posta ile giriş yapın. YouTube zaten o e postayla giriş yapacaktır.

Teşekkür ederim arkadaşlar sağ olun.

Eğer hesap açamıyorsanız tarayıcınızı silip yeniden yükleyin ve ilk e-posta olarak YouTube'da banı olmayan bir e-posta ile giriş yapın. YouTube zaten o e postayla giriş yapacaktır.

Steam, Epic vs tüm hesaplarımdaki e postayı yeni bir maile geçirip bu ban yemiş hesabımı kapatacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı