Kapanma ve Windows Gezgini Sorunu

Canberk Çınar

Hectopat
Merhabalar, herkese iyi günler. Windows 8 kullanıyorum. Bilgisayarı kapat dediğimde veya oturumu kapat dediğimde bilgisayar kapanıyor/oturum kapanıyor yazısı çıkıyor ama orda kalıyor ne kapanıyor ne de geri açılıyor. Zaman geçince uyku modunu atıyor, uyku modundan çıkartınca tekrar kapatma işlemine devam ediyor ama bir türlü kapanmıyor. Bir diğer sorunda bilgisayar kasıyor ve bazen kastığında windows gezginini kapatıyor. Alt çubuk, masaüstü ve başlangıç kısmına erişim sağlayamıyorum. Ayrıca Windows 8.1 güncellemesini de yapamadım. Marketten indir dedim 3.6 gb kadar boyutu var. Bu durum bana biraz tuhaf geldi ama indirdim fakat bir türlü kuruluma geçmiyor. Bu sorunları nasıl giderebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemden kapatamıyorsun peki bilgisayarın güç düğmesine 6, 7 saniye basılı tut bakalım kapanacak mı?

Cevabınız için teşekkür ederim. Bende dediğiniz gibi yapıyorum zaten ama bu durum beni rahatsız ediyor. Normal olarak Windows' tan kapanmasını istiyorum.

Hızlı başlat açıksa kapatıp dener misin ?

Size de cevabınız için teşekkür ederim. Şimdi dediğiniz gibi yapıp deniyorum. Eğer olmazsa tekrar bilgilendiririm.

- - - Güncellendi - - -

Önerinizi uyguladım ve başarılı bir sonuç elde ettim. Çok teşekkürler. Windows 8.1 güncellemesi ile kasma ve donmaları azaltmam hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı