Kapatılan numara başkasına devrediliyor mu?

oldvillaGGer

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd
Merhaba, benim bir kapatılmış numaram var. Eski numaramı birisi almış. WhatsApp falan sıfırlanıyor mu? Adam eski mesajlarımı görür mü? Hattın üstünden 1 yıldan fazla geçti bu arada.

Bizim numaramızı başkası alabiliyor mu ki? Ben numara bir defa kullanılabilir diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim numaramızı başkası alabiliyor mu ki? Ben numara bir defa kullanılabilir diye biliyorum.
Hocam numarayı kapattığınızda o numara kapanmıyor, bir başka müşteriye veriliyor.

Numaranızı kapattığınızda belirli bir süre için yeniden satışa sunulamıyor ve ücreti karşılığında geri alabiliyorsunuz fakat ondan sonra başka bir müşteriye satılabiliyor. Üzerinde de daha önce kullanıldığı belirtiliyor.

Şu an hat kapalı gözüküyor, 1 seneden fazladır kapalı. Vodafone'a gitsem numaramı alma talebinde bulunsam?

Normalde kapattırınca numara boşa çıkıyor. Bir başkasına tekrar satılabilir. Hatta ben bir numara almıştım bir ara. Aynı numarayı başka bir adama da satmışlar. Bunu nasıl becerdiler bilmiyorum ama kapattırılmadan da bir başkası aynı numarayı alabiliyormuş gördüm yani.

Telefon numaraları sınırlı sayıda mevcut oldukları için, kapatılan numaralar tekrar kullanmak zorunluluğu doğar:

Türkiye Ulusal Numaralandırma Planı
Peki herhangi bi siteye ben telefon no ile giriş yaptığımda tekrar alan kişi benim adıma giriş yapamazmı yapar. ve telefon numaraları 9 haneli nasıl sınıflı sayıda oluyorki 387420489 tane numara kombinasyonu var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı