Kapatılıp açılan bilgisayar uykudan açılmış gibi çalıştı

isolsun

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Ddr4 3600 mhz corsair
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 500 gb m2
Ekran kartı
Rx 6750 xt
Anakart
Msi z690a plus ddr4
İşlemci
I7 12700kf
Iyi günler. Dün bilgisayar topladım ve yaklaşık 4 saat kullandım. Gece bilgisayarı Warzone, PUBG, CS:GO yüklenmesi için açık bıraktım. Sabah kalktığımda sadece RAM ışıkları yanıyor ve bilgisayar kapalı vaziyetteydi. Güç tuşuna bastığımda ise kasa CPU fanları yanıyor ancak RGB ışıklar yanmıyor. Klavye ve mouse ışıkları kapalı. Sonrasında reset attım PC yine açılmadı. PSU kapattım ve 2 dk sonra tekrar açtım. Bilgisayar açıldı ve sanki uyku modundan uyanmış gibi açık ekranlar yerindeydi. Sabah kalan yüklemeleri devam etmesi için tekrar açık bıraktım ve 30 dk sonra PC tekrar kapanmış. PSU 40 dk kapattm ve tekrar açtım yine açık pencereler yerindeydi. Sanki uykudan uyanmış gibiydi.

Güç olmadan öyle bir şey olması mümkün değil. Sistem bütün uygulamaları kapatır, güç gelince başlangıç masaüstü gelir. Yeni bir özellik geldiyse bilemiyorum. İnternet sekmesi gibi bir şey olmuş. Kapatılan yerden devam etmesi. Öyle bir şeye hiç şahit olmadım. Bilen birisi aydınlatır.

Güç olmadan öyle bir şey olması mümkün değil. Sistem bütün uygulamaları kapatır, güç gelince başlangıç masaüstü gelir. Yeni bir özellik geldiyse bilemiyorum. İnternet sekmesi gibi bir şey olmuş. Kapatılan yerden devam etmesi. Öyle bir şeye hiç şahit olmadım. Bilen birisi aydınlatır.
Bende yıllardır pc ile uğraşırım. Hayatım da ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Yeni özellik mi bilmiyorum. Ama çözemedim.
@Recep Baltaş bey. Bu konu hakkında bir bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı