Çözüldü Kapı kapı gezip bağış toplanması yasal mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
62.932
Makaleler
65
Çözümler
1.049
Arkadaşlar merhabalar, sorunumu kısaca anlatayım:

Son günlerde evimizin kapısına gelenler oluyor ve bağış topladıklarını belirtiyorlar. Normalde sık değildi de şu günlerde sıklaşmaya başladı ve engelli bireyler, bilmem ne şeyler için bağış topladıklarını söylüyorlar. Benim soruma gelecek olursam bunların kapı kapı gezip bağış toplamaya yasal olarak hakları var mı? Şu günlerde sıklaştı, merak ettim. Bir sormak istedim, bilgili arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
 
Anlıyorum, valilik izni herhalde. Bağışların valilik, ilçeyse de kaymakamlık izniyle toplandığını biliyordum da bunu da kapsıyor anladığım kadarıyla.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı