Okulda kapı kırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu hakkında söylenebilecek en doğru söz.

Bu okul gen.

Niçin kırıyorsun birader? Babanın malı'mı? Olmadığı için bu kadar rahatsın herhalde, söke söke vereceksin o parayı kırmadan önce düşünecektin ailenin durumunu, gördün mü şimdi aileni düşürdüğün hâli.

Edirne'deki okullar genellikle böyle olyor maalesef.

Eğer Atatürk ortaokulundan okuyup 8B de okutorsan ve sen kırdıysan hiçbir şey yapamazsın parayı ödersin anca çünkü 100% sen suçlusun.

Okulda kapı sıkışmışti o yüzden vurdum bilerek vurmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulda kapı sıkışmışti o yüzden vurdum bilerek vurmadım.
Hocam yaşınız küçük herhalde. Konudan belli zaten. Akıl yaşı büyük olan bir insan ne kendi malı olmayan kapıya tekme atar ne de böyle mesajlar yazar. Parayı ödeyin de biraz hatalarınızdan ders çıkarın.

Lan batu ahahss.

Ya siz ne siniz okulda kapı sıkışmış tino yüzden vurdum bilerek vurmadım.

Ulan bu ana kadar kapı ile siz oynuyordunuz eninde sonunda kırdınız.

Hocam yaşınız küçük herhalde. Konudan belli zaten. Akıl yaşı büyük olan bir insan ne kendi malı olmayan kapıya tekme atar ne de böyle mesajlar yazar. Parayı ödeyin de biraz hatalarınızdan ders çıkarın.

Haklısınız bence böyle bir konu bile olmamalı idi.

Cidden neden yaptın zevk almak için mi eğer bilerek yaptıysan seve seve vereceksin ama yanlışla oldu diyorsan git konuş.

Vallahi bende topla camı kırmıştım paşa paşa ödedim sende ödeyeceksin mecbur devlet malına zarar sonuçta.

Niye kırdın kardeşim?

Hoca topa bir koydum şu şekilde güvenliğin oradaki cam kırıldı zaten top servisin üstünden falan geçti gitti camı buldu.

Son düzenleme:
Vallahi bende topla camı kırmıştım paşa paşa ödedim sende ödeyeceksin mecbur devlet malına zarar sonuçta.

Hoca topa bir koydum şu şekilde güvenliğin oradaki cam kırıldı zaten top servisin üstünden falan geçti gitti camı buldu.

Hahahahaha kaç sene oldu bu mevzu olalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı