Kapıda ödeme ile bilgisayar parçası nereden alınır?

Kargo sigortaları o kadar yüksek degil. Muhtemelen kargodan da bir para koparma muhabbeti var.
Yıl olmuş 2022. Hala kapıda ödemeyle alışveriş yapmak isteyenler varsa koparsınlar, benlik sorun yok. 20.000 liralık bir ekran kartını kapıda ödemeyle alırsan sigortası 50 lira mı olur sence?

Yıl olmuş 2022. hala kapıda ödemeyle alışveriş yapmak isteyenler varsa koparsınlar, benlik sorun yok. 20.000 liralık bir ekran kartını kapıda ödemeyle alırsan sigortası 50 lira mı olur sence?

Şu an yıl 2024 hatta 2025 bile sayılır. Kredi kartı kullanma mecburiyeti yok kimsenin. En azından 5 bin TL'ye kadar kapıda nakit ödeme olması gerekir.

Şu an yıl 2024 hatta 2025 bile sayılır. Kredi kartı kullanma mecburiyeti yok kimsenin. En azından 5 bin TL'ye kadar kapıda nakit ödeme olması gerekir.
Kullanma mecburiyetin var. Her kargo firması maksimum verimliliği hedefliyor. Kapıda ödeme almanın en az 2-3 dakika sürdüğünü düşünürsek günde 30 kere kapıda ödeme almanın 1 saate mal olması gibi bir gerçek var. Saklayacak bir şeyi olmayan herkes kart kullanır, bu kafat basit.

Her kargo firması maksimum verimliliği hedefliyor.

Kargo firmaları ürünü getirmediği için kapıda nakit ödeme ile almak istiyorum. Kaç defa zile bastık evde yoktunuz gibi saçma sapan bir bahaneyle ürünü getirmediler. Hangi çağda yaşıyorlar acaba :d zile bastık nedir, telefon açarsın bu kadar basit. Kalkıp 5 km yol gidip, her defasında kendim aldım. Verimliliği geçtim asgari şartlarda işlerini yapsalar keşke. Bir ikincisi de dediğim gibi kredi kartı kullanmayan ya da kullanamayan çok insan var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı