Çözüldü Kapıda ödeme ile ödenecek ürün öncesinde açılıp bakılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Pek emin olmadığım bir siteden elektronik sigara siparişi verdim. Kapıda nakit ödeme seçeneği mevcuttu onu seçtim. Adam kapıya gelince ödemeden önce kutuyu açıp cihaza bakma imkanım vs. var mı?

Çözüm
Hocam ödemeden önce açamazsınız kuryenin de böyle bir yetkisi yok fakat kurye gitmeden önce açıp bakın hasar tespit tutanağı, sahte ürün tutanağı falan tutturabilirsiniz.
Evet, bakabilirsiniz. Hakkınız var. Ürün bozuk, kırık, yanlışsa iade etmeyi ve almamayı tercih edebilirsiniz. Eğer iade ederseniz de kargo bedelini gönderici öder.

Siz adamı aşırı oyalamayın tabi, genel bir bakış atıp geçin.

Ödemeyi yapmadan açma kısmını görmemişim, ödemeyi önce yapmalısınız evet. Sonrasında dediklerim geçerli.
@hebevnejs

Son düzenleme:
Hocam ödemeden önce açamazsınız kuryenin de böyle bir yetkisi yok fakat kurye gitmeden önce açıp bakın hasar tespit tutanağı, sahte ürün tutanağı falan tutturabilirsiniz.

Çözüm
Evet, bakabilirsiniz. Hakkınız var. Ürün bozuk, kırık, yanlışsa iade etmeyi ve almamayı tercih edebilirsiniz. Eğer iade ederseniz de kargo bedelini gönderici öder.

Siz adamı aşırı oyalamayın tabii, genel bir bakış atıp geçin.

Kargo paketini açıp elektronik sigaranında kutusunu açıp bir bakacağım. Problemi var mı yok mu gibisinden. Eğer ben yokken gelip evdekilerden biri alsa sonra ben eve gelip açtığımda cihazda bir problem varsa satıcıyla iletişime geçmem lazım değil mi hocalarım?

Kargo paketini açıp elektronik sigaranında kutusunu açıp bir bakacağım. Problemi var mı yok mu gibisinden. Eğer ben yokken gelip evdekilerden biri alsa sonra ben eve gelip açtığımda cihazda bir problem varsa satıcıyla iletişime geçmem lazım değil mi hocalarım?

Aynen öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı