Kapıda ödemeli kargoyu almazsak ne olur?

Aktemur8

Femtopat
Daha fazla  
Formacıya adresımı vermıstım, adresimi yazmıstım oda sonra altına adresımı ve fıyatı yazmıstı bende gerı donmeyı unuttum ama sonra vermıs kargoya. Mesaj gelınce almayacağımı soyledım mahkemeye vereceğini soyledı, bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben karşı ödemeli göndermiştim, kargocu söylüyor eğer adres problemliyse veya karşı taraf almazsa gönderen kişi öder.

Bildiğim kadarıyla verse ne olucak? Senin kargoyu kapıda istemiyorum diyip geri yollama hakkınız var.

Kargo ücretini teslim alırsan ödersin. Teslim almazsan ödemezsin. Bu kadar açık. Kargo firması seni mahkemeye vermiyor. Satan kişi hiç vermez. Teslim alman için seni kandırıyor olabilir. Verse bile boş, bir şey olmaz. Verme ihtimali yüzde %1 bile değildir. :)

Formacıya adresımı vermıstım, adresimi yazmıstım oda sonra altına adresımı ve fıyatı yazmıstı bende gerı donmeyı unuttum ama sonra vermıs kargoya. Mesaj gelınce almayacağımı soyledım mahkemeye vereceğini soyledı, bir şey olur mu?

Mahkemeye ne diyecek? Sayın hakim, müşterim kargoyu teslim almadı. 😗

Selam söylemesini isteyin 👌🏻

Söylesin. Senin iade etme hakkın zaten var. Kargocuya ürünü almaktan vazgeçtiğini söylersin. Satıcı kargo ücretini öder. Yıl olmuş 2023 hala Instagram’dan alışveriş yapanlar var hem de kargo ödemeli…

Technopat Haberler

Geri
Yukarı