Paul Walker
Kilopat
Daha fazla
Alınır mı sizce? Nasıldır? Amazon.com.tr
Moruk satıcı nasıldır, nedir? Orjin mıdır? İnan bilmiyorum ama tipi sana göre güzel geliyorsa al. Şu ana kada torex de giydim, USPA da giydim, Kinetix de giydim. Lumberjack ta giydim. Bu markaların bir çok modelini de giydim, Lotto da giydim ama USPA ve Lottoyu ben seçtim. Ben ayakkabıda önünün yayık değilde biraz daha ince durmasina ve rahatlığına bakarım. Tabi ki biraz da iyi durmasına. Ben internetten 500 e Hummel almıştım, sıktı iade ettim. Gayette şıktı. 500 e anca Kinetix alırsın mağazalardan, ya da denk getirebilirsen USPA falan. Bu kumarı oynamak sana kalmış. Ayağın benim gibi 44 degil de 39-40-41-42-43 falanda sijinti yok.Alınır mı sizce? Nasıldır? Amazon.com.tr
Moruk satıcı nasıldır, nedir? Orjin mıdır? İnan bilmiyorum ama tipi sana göre güzel geliyorsa al. Şu ana kada torex de giydim, USPA da giydim, Kinetix de giydim. Lumberjack ta giydim. Bu markaların birçok modelini de giydim, Lotto da giydim ama USPA ve Lottoyu ben seçtim. Ben ayakkabıda önünün yayık değil de biraz daha ince durmasina ve rahatlığına bakarım. Tabii ki biraz da iyi durmasına. Ben internetten 500'e Hummel almıştım, sıktı iade ettim. Gayet de şıktı. 500'e anca Kinetix alırsın mağazalardan, ya da denk getirebilirsen USPA falan. Bu kumarı oynamak sana kalmış. Ayağın benim gibi 44 degil de 39-40-41-42-43 falanda sijinti yok.
Al gitsin amazonda iade konusunda sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum şayet ben trendyoldan alıp 1 haftada paramı kartta gördüm.Ayağım 38![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.