Kaput değişen araç alınır mı?

BaranHbb

Decapat
Daha fazla  
Uzun zamandır 508 GT bakıyordum ve Letgo’da bir ilan gördüm.
Araç 5 yaşında olmasına rağmen 35 bin km’de ve beş kez bakıma girmiş serviste.
Fiyatı emsallere göre yaklaşık 100-125 bin TL düşük yazılmış, sebebi ise kaput değişeni.

Olayı sorduğumda ise 40 km hızla reklam panosuna çarptığını ve kaputun ucu eğildiği için boyatmayıp serviste değiştirdiğini söyledi.
Tramer veya kaza kaydı yokmuş. Motor da zarar görmemiş, sadece kaput değişmiş.
Normalde bu araç 35 bin km’de hatasız olsaydı fiyatı 1900 civarında yazılıyor, arkadaş ise 1800 yazmış.

Sürpriz yaşar mıyım, ileride sorun çıkartır mı?

Aynı fiyata 90 bin km’de değişensiz, boyasız başka bir araç var, ona mı yönelmeliyim?

Uzun zamandır 508 GT bakıyordum ve Letgo’da bir ilan gördüm.
Araç 5 yaşında olmasına rağmen 35 bin km’de ve beş kez bakıma girmiş serviste.
Fiyatı emsallere göre yaklaşık 100-125 bin TL düşük yazılmış, sebebi ise kaput değişeni.

Olayı sorduğumda ise 40 km hızla reklam panosuna çarptığını ve kaputun ucu eğildiği için boyatmayıp serviste değiştirdiğini söyledi.
Normalde bu araç 35 bin km’de hatasız olsaydı fiyatı 1900 civarında yazılıyor, arkadaş ise 1800 yazmış.

Aynı fiyata 90 bin km’de değişensiz, boyasız başka bir araç var, ona mı yönelmeliyim?
Hocam serviste değiştirip nasıl tramer çıkmamış arkadaş dolandırıcı yüksek ihtimalle

Serviste değiştirip nasıl tramer çıkmıyor? Bunun dışında eğer podyelerde, airbag'lerde vs. sorun yoksa alınır ama Türkiye'de değişene çok takılan olduğu için satması zor olur.

Uzun zamandır 508 GT bakıyordum ve Letgo'da bir ilan gördüm.
Araç 5 yaşında olmasına rağmen 35 bin Km'de ve beş kez bakıma girmiş serviste.

Normalde bu araç 35 bin Km'de hatasız olsaydı fiyatı 1900 civarında yazılıyor, arkadaş ise 1800 yazmış.

Aynı fiyata 90 bin Km'de değişensiz, boyasız başka bir araç var, ona mı yönelmeliyim?

Hocam kısacası bence almayın arkadaş dışarıda yaptırmış ve çekiç vurmak yerine değiştirmeyi tercih etmişler(kaza anlatıldığı gibi ise)

Serviste değiştirip nasıl tramer çıkmıyor? Bunun dışında eğer podyelerde, airbag'lerde vs. sorun yoksa alınır ama Türkiye'de değişene çok takılan olduğu için satması zor olur.
Serviste değiştiyse hasar kaydı vardır bu 1, ikincisi de kaput değişen araç alınmaz satarken uğraştırır bu 2.
Hocam serviste değiştirip nasıl tramer çıkmamış arkadaş dolandırıcı yüksek ihtimalle
Siz heralde sigortalar birliği üyesisiniz. Serviste değişen parça niye tramere işlesin. İşin içine sigorta kasko girmediği sürece neden işlesin tramere? Servis kaydında gözükür. Siz bakımda değiştirdiğiniz balatayı tramerde görüyor musunuz yok niye? Çünkü kendi cebinizden yaptırıyorsunuz. Aynı mantık. ha kaputu değiştirmişsiniz ha balatayı...

Siz herhalde sigortalar birliği üyesisiniz. Serviste değişen parça niye tramere işlesin. İşin içine sigorta kasko girmediği sürece neden işlesin tramere? Servis kaydında gözükür. Siz bakımda değiştirdiğiniz balatayı tramerde görüyor musunuz yok niye? Çünkü kendi cebinizden yaptırıyorsunuz. Aynı mantık. Ha kaputu değiştirmişsiniz ha balatayı...

Hocam yeni arabalarda artık kasko yaptırmayan kaldı mı? Bu 1. 2.si ise o hasar kaydı plakaya işliyor.

Merhaba, kaput için emsallerine göre fiyatını fazla uygun tutmuş, araç satış işlerinde ülkemizin çoğu satıcıları her şeyi mübah görüyor. Sağlam ve işinde iyi bir expertize göstermek bence şart, satıcı dedikleri dışında başka bişey çıkarsa exper ücretini ödemeyi kabul ediyorsa gerisi size kalmış bir durum, kaput olayına gelirsek, uzun yıllar kullanacak olursam kaputun değişmiş olmasını pek umursamam.

Hocam yeni arabalarda artık kasko yaptırmayan kaldı mı? Bu 1. 2.si ise o hasar kaydı plakaya işliyor.
hasar kaydı ne alaka? Karşılıklı kaza mı var? Keyfim istedi kaputu değiştirdim plakaya niye işliyor? İşleyiş tarzını bilmiyorsunuz 5664'ün yok hasar kaydına işler falan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı