Kaput değişen araç alınır mı?

Hocam biniciymişsiniz alınır tek değişkenli tek parça boya var. Sanırım panoya çarpınca tampon falan esnedi. Ön taraf bu yüzden hasar almama ihtimali var. Kaput ucu ondan eğilebilir. Tampon da boyanmış fazla darbeden dolayı kırıldıysa tamirat görme söz konusu olabilir ama plastik aksamlar önemli değil ülkemizde. Son zamanlarda da sadece kaput değişikle alınmaz diyen arkadaşlar türedi. Bu çevremde de var. Oysa bindiğimiz arabanın kaputu da orijinal değişen 😆. Eski sahibi apartmanın önündeyken ev nakliyat işi yapan nakliyatçı şirketin stop far paneli arabanın kaputuna vurup delmiş. O da değiştirmek zorunda kalmış. Uzun da biniciymişsiniz çok takılmayın kilometre avantajı bu sorunların yanında büyük avantaj. Eğer başka bir sorun çıkmazsa inşallah netice gönlünüzce olsun.

Beyler şuan incelediğim dört araba var ve kararsız kaldım. Hepsinin artısı eksisi var nasıl seçeceğim fikri olan var mı ?

1-) 35 bin km, panoya vurulduğu için kaput orijinal servis değişen, kaza olmadığı için tramer işlememiş.
5 yaşına göre km düşük, ppf kaplı temiz bakılmış.
Fiyat: Pazarlıkla 1750 alınabilir.

2-) 102 bin km, sol jant amortisör davlumbaz değişen, 50 bin tramer, bakımları kendisi yapmış bu kısmı anlamadım.
Fiyat: Pazarlıkla 1550 alınabilir.

3-) 73 bin, arka tampon sürtme kaynaklı değişen, serviste değişmiş 10 bin tramer, her bakım da buji değiştirilmiş serviste, süresi az da olsa garantili.
Fiyat: Pazarlıkla 1770-1800 civarı alınabilir.

4-) 92 bin km, önemsiz sürtmeler var ancak değişen boya yok, başka bir araç sürttüğü için bedelsiz tramer var.

Durum bu şekilde araçların hepsi donanım olarak aynı. Sadece renk farklılıkları var ve üstte yazdığım şeyler var.
Bana kalırsa ilk sıradaki düşük km ve temiz olmasından dolayı mantıklı geliyor. Ancak kaput değişeni tereddüte sokuyor.

Şu an incelediğim dört araba var ve kararsız kaldım. Hepsinin artısı eksisi var nasıl seçeceğim fikri olan var mı?

1-) 35 bin km, panoya vurulduğu için kaput orijinal servis değişen, kaza olmadığı için tramer işlememiş.
5 yaşına göre km düşük, ppf kaplı temiz bakılmış.

2-) 102 bin km, sol jant amortisör davlumbaz değişen, 50 bin tramer, bakımları kendisi yapmış bu kısmı anlamadım.
Fiyat: Pazarlıkla 1550 alınabilir.

3-) 73 bin, arka tampon sürtme kaynaklı değişen, serviste değişmiş 10 bin tramer, her bakım da buji değiştirilmiş serviste, süresi az da olsa garantili.
Fiyat: Pazarlıkla 1770-1800 civarı alınabilir.

4-) 92 bin km, önemsiz sürtmeler var ancak değişen boya yok, başka bir araç sürttüğü için bedelsiz tramer var.

Durum bu şekilde araçların hepsi donanım olarak aynı. Sadece renk farklılıkları var ve üstte yazdığım şeyler var.
Bana kalırsa ilk sıradaki düşük km ve temiz olmasından dolayı mantıklı geliyor. Ancak kaput değişeni tereddüte sokuyor.

Hocam bana göre 1 ve 4 1 demiştim bir de pof eklendi ppfte ekspertiz boya var mı araçta anlayamıyor. Değişeni anlıyor diye biliyorum ama boya mevzusunda sizin karşıya güvenmeniz gerekecek. 4 de sürtmeler pasta cila ile gider derin sürmelerden dolayı çizimde sıkıntı benim gözüme batar boyatırım trameri de az 2'nin airbag açma ihtimali olabilir ama sadece olabilir baktırmak lazım 3'te de tramer normal ancak bu tarz araçlarda bizim insanımız satarken sıkıntı ediyor tramer kaydını görünce. Ama garanti 1 bence ppf de var büyük avantaj sanırım ön 3 parça ppftir.

Geri
Yukarı