Konuya güldüm.
Veleddalin amin.Birkaç saçmalık söyleyeceğim bunlar;
1-müslümanlığın dini gününü kötüye kullanılması.
2-önce fiyatını yükseltip indirim yapılıyor gibi gösterilmesi.
3-zaten ucuz şeyleri daha da ucuzlatmaları.
Hepsiburada, Trendyol, çiçek sepeti ve bunlar gibi Türklere ait olmadığı halde Türk'müş gibi gösterilen birçok webden alışveriş firmaları çok saçma bir iş yapıp, dinimizi lekeliyorlar, önce fiyatını yükseltip hafta içinin son günü indirim yapıyormuş gibi göstermeleri ve normalde 10 15 liralık şeyleri pahalıya satmaya çalışırken bazıları daha da ucuza satıyor. Bundan dolayı 3 maddeyi esas alarak kendi çevrenizdeki tanıdığınız insanlara güvenmenizi temenni ediyorum. Ama çoğu tanıdığınız da sizi dolandıracağı için güvenilirliği ve iş beceresi iyi olan birinden yardım alınız.
Senin için tüm dünya "Türkiye'den" ibaret olabilir.Ne ucuz da daha ucuz oluyor?
Senin için tüm dünya "Türkiye'den" ibaret olabilir.
Dünya üzerinde ABD diye bir ülke var. Amazon'da Xbox One S ve PS4 Slim 300$'dan 100$'a inmişti.
300 dolardan 100 dolara. Bunun sebebi en çok satışın olduğu zaman kış zamanı, tatil ve 15 tatil olması. Hem de senin hiç bilmediğin "depo" maliyetinden kurtuluyor, yeni mallar gelip satılıyor.
Kapitalizmin babası Amerika'da, tek misyonu kâr etmek için kurulmuş şirketlerin zarar edeceğini falan düşünmüyorsun umarım. Bunlar multi milyarlık şirketler.
Ayrıca dış minnaklar bizi kıskanıp mübarek süper cumamizi kirletiyor. Hadi bunu Amerikan yapımı işletim sistemli, Amerikan yapımı donanımlı, Amerikan yapımı internetiyle, Amerikan yapımı sunucularda bulunan Türk sitesinde tartışalım.
Adamların İslam ile ilgili bir alakası yok. Satış yapıyorlar.
1-Müslümanlığın dini gününü kötüye kullanılması.
Donanım Haber'de araştırma konusu açılmıştı. Bir üye, almak istediği ürünleri takibe alıyor ve sonuç yine klasik Türkiye.Şu an Türkiye hakkında konuşuyorum yoksa evet Amerika da ucuz.
Donanım Haber'de araştırma konusu açılmıştı. Bir üye, almak istediği ürünleri takibe alıyor ve sonuç yine klasik Türkiye.
Güney sahillerimizde yangın çıktığında yangına müdahalede kullanan ürünlere zam yapan bir "anlayış" "Uber Süper Mübarek Cuma' zamanında da devreye giriyor.
250 liralık Mali önce 750'ye çekip tekrar 250'ye indiriyorlar. Yersen indirim yaptık. Yersen. Dolar 9.60, enflasyon tavanda. Bir de indirim olacak. Hahaha.
Merhaba pac-man ci dostumSen daha korkudan ismini gösteremiyorsun![]()
Sana da mayın tarlasıMerhaba pac-man ci dostum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.