Kara kurt isimli dosya virüslü müdür?

iTouclyxStrafe

Hectopat
Daha fazla  
Sabah PC de oyun oynadığımda yoktu. Kapattım açtım ondan sonra böyle bir dosya geldi masaüstüne. Kaspersky ile tarama yaptım ama bir şey bulamadı. Dosya zararlı bir dosya mıdır acaba?

Hocam abartmaya gerek yok anakarta bulaşma falan, en son öyle Lojax vardı sanırım. En kötü Low level format atarsınız üstüne de temiz kurulum Windows kurarsınız.

Karakurt dosyaları şifrelemek yerine kendi sunucularına gönderip halka açık paylaşmakla tehdit eder. Eğer özel fotoğraflarınız, dosyalarınız falan yoksa sıkıntı yok. Format yeterli olur. Bir de kamera önünde anatomi çalışmamışsınızdır umarım.

Hocam abartmaya gerek yok anakarta bulaşma falan, en son öyle lojax vardı sanırım. En kötü Low Level Format atarsınız üstüne de temiz kurulum Windows kurarsınız.

Karakurt dosyaları şifrelemek yerine kendi sunucularına gönderip halka açık paylaşmakla tehdit eder. Eğer özel fotoğraflarınız, dosyalarınız falan yoksa sıkıntı yok. Format yeterli olur. Bir de kamera önünde anatomi çalışmamışsınızdır umarım.

PC de kamera olmadığı için sıkıntı yok zaten öyle bir şey yapmam.

Hocam abartmaya gerek yok anakarta bulaşma falan, en son öyle lojax vardı sanırım. En kötü Low Level Format atarsınız üstüne de temiz kurulum Windows kurarsınız.

Yeni olduğu için bilgim 0'dı ilk bulaşan o olabilir konularda aradım bir tek bu var.

PC de kamera olmadığı için sıkıntı yok zaten öyle bir şey yapmam.
Eğer BIOS'a bulaşmasından falan şüphe ediyorsanız -ki büyük ihtimalle yoktur-
bununla tarayabilirsiniz.

Low Level Format nedir?

Eğer BIOS'a bulaşmasından falan şüphe ediyorsanız -ki büyük ihtimalle yoktur-
bununla tarayabilirsiniz.
bişeyden şüphe edebilecek bi bilgim olmadığı için :d

Hocam abartmaya gerek yok anakarta bulaşma falan, en son öyle Lojax vardı sanırım. En kötü Low level format atarsınız üstüne de temiz kurulum Windows kurarsınız.

Hocam,karakurt kimdir peki ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı